pocerina
Član
U Rumi na vaseru ces naci sigurno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako imaš zetora,ursusa, i sl., može i dvoradni, bolje je u svakom slučaju.. A isto imaš samo jedan ventil, iako si mislio na ručicu od razvodnika.MONTOYA je napisao(la):samo ja ne bih na ruke stavljao dvosmerni cilindar jer je komplikovanije rukovanje,ako bi bio jednosmerni moglo bi sve sa jednim ventilom raditi
novi su skupu koda su od zlata,a i polovne ne mogu da nadjem,morat cu u rumu da vidim i topocerina je napisao(la):Pa sve zavisi od cega je i koliki je... Mogu biti od 15 do 100 evra. Trazi kod onih sto prodaju polovne, s njima mozes da se godis.. Novi su dosta skupi
Post je spojen: [time]1294641247[/time]_________________________________________________
I kao sto je Montoya vec rekao, trazi jednosmerni klip, lakse je rukovanje
Ako se odabere cilindar odgovarajućeg prečnika, mislim da bi morao bacat dobro..pocerina je napisao(la):Bas sam raymisljao kako bi to funkcionisalo na IMT. Ja imam 560, i ne verujem sa bi mogao tako brzo da podigne tu ruku sto baca bale. Ne znam kakvo je vase misljenje?
Bitno je da cilindar bude što manjeg prečnika, ja imam jedan, al moram ga prepakovat, on mi odgovara jer mu je radni položaj na uvlačenje pa treba manje ulja. Za zetora sam siguran da će bacat, ali 533 neznam..Sumadinac-Gruzanin je napisao(la):A postoji li nacin da se ubrza ruka ili ne?
Sto se hvalis kad neces da nam pokazestodor je napisao(la):imam ja bolje rešenje od toga i diže u visinu 5m na dan sa njim smo radili preko 1000bala
pocerina je napisao(la):To mi zvuci dobro sto moze da baca 5m u visinu, znaci da moze dosta visoko da se pakuje.. Samo da ne prebacuje preko prikolice![]()
ne nego vučeni levator koji se kači za traktorKazner je napisao(la):da to nije katapult sa presa prepravljen da kupi i opet baca bale![]()
ja sam i ocekivao da je to neki levator a da nije to malo glomazno da se vuce po njivitodor je napisao(la):pocerina je napisao(la):To mi zvuci dobro sto moze da baca 5m u visinu, znaci da moze dosta visoko da se pakuje.. Samo da ne prebacuje preko prikolice
ne nego vučeni levator koji se kači za traktorKazner je napisao(la):da to nije katapult sa presa prepravljen da kupi i opet baca bale![]()