Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Felna je Pronarova,jako dobro uradjena. A gume su BktTo mi i nije puno para u odnosu koliko mi je covek iz B.P. Sela trazio za set sa novim gumama i polovnim felnama za fenda, 4000e.
Posedujem 952 ravan most vise mi netreba za teske poslove pa bi hteo da mu stavim sada uske tockove zbog prskanja. Jel mi mozete recei koje prednje I zadnje da kupim.
Dautovicu kad prskaš veći kokuruz il soju jel negaziš ,jel ima mesta pored reda..pošto su te malo šire od oni uzanih 9,5 što su neki uzimali.Ja sam uzeo za 892
Prednje 12.4 r24
Zadnje 13.6 r38
Kazu da je to najbolja kombinacija
Drugar je uzeo za T4110, 3000e sa gumama.Da li zna neko koliko kostaju uzani točkovi za Hat tat a110. ?
Ako imate broj od drugara posaljite mi u poruci.Drugar ima uzane za maseja zadnje 48 prednje 36 ako nekom treba
Dautovicu kad prskaš veći kokuruz il soju jel negaziš ,jel ima mesta pored reda..pošto su te malo šire od oni uzanih 9,5 što su neki uzimali.
Ne gazi usev,guma je 346mm.Ima mesta guma i u soji na 50 međurazmak a o 70 i da ne pricamoDautovicu kad prskaš veći kokuruz il soju jel negaziš ,jel ima mesta pored reda..pošto su te malo šire od oni uzanih 9,5 što su neki uzimali.
Tesko bi to islo 45 cm su zadnje gume sirokeJel nebi mogao taj 952 rm da radi sa zadnjim gumama prskanje i spartanje, a samo prednje da se kupe uze?
Kod mene je na plocici 1 / 19,066. Koji je tu onda indeksPogledaj koji ti je index za prednju osovinu. Obicno bude 1,pa nesto. Kod mene na malom klasu je 1,32, a na malom dzondiru je 1,38
Ima formula po kojoj tacno izracunavate koje gume mogu. Pogledate u podacima proizvodjaca guma koji je obim guma.
Pomnozite obim prednje gume sa indeksom i od toga oduzmete obim zadnje gume. Taj rezultat podelite sa obimom zadnje gume i na kraju pomnozite sa 100.
Rezultat koji treba da dobijete je od 0 do 5. Pozeljno je da bude od 1 do 2,5, a moze sve do 5. Nikako rezultat nesme biti manji od 0.
Interesuje me dali gume BKT 230/95R32 i 270/95R32 imaju istu visinu, dimenzija široke gume je 380/70R28. Ova druga je preporuka po katalogu ali nikako nemogu da nađem visinu.