bezec
Član
ok...sutra ću krenuti da čitam sve postove,sad nema šanse. Kisač mi nije baš blizu,ali se to brzom poštom reši lako (ako šalju),najbitnije mi je da ono što kupim bude kvalitetno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kojeg sad ursusa imas , cinimise da si jednog prevrtao pre 2-3 godineimao sam pre 15 god ursus 902 generalno urađen perfektno i mtz 82.1 nov
oba su orala sa istim vogelom novim 3br.
rus se igrao sa plugom dok ursus u istim uslovima kilavo skoro nikako
pošto smo mi mislili da je ursus 90ks a mtz 80ks našli smo se u čudu kako to, i veličali rusa u zvezde
međutim ispostavilo se da rus realno ima 90 a ursus 82ks i ključna prednost je bila prednja vuča i veliki izbor oračkih brzina
inače ursus je mnogo udobniji pregledniji jednostavniji i stabilniji od mtz dok opet mtz ima gomilu radnih brzina i neke druge prednosti
ukoliko uzimaš ursusa to je dobra mašina ali ako ore i sprema obavezno prednju vuču a ako seje i šparta bez nje.
@imt549 imas jedan ursus 902b 1989 god bez prednje vuce cinimi se za 7200-7300evra,na oko lepo izgleda e sad sto se tice ostalog pitanje je mozes da pogledas na mojauto,eto da i ja dam neki doprinos oko kupovine traktora
I ursus ima 16 brzina napred i 8 nazad, zar te 2 brzine igraju tolku ulogu?imao sam pre 15 god ursus 902 generalno urađen perfektno i mtz 82.1 nov
oba su orala sa istim vogelom novim 3br.
rus se igrao sa plugom dok ursus u istim uslovima kilavo skoro nikako
pošto smo mi mislili da je ursus 90ks a mtz 80ks našli smo se u čudu kako to, i veličali rusa u zvezde
međutim ispostavilo se da rus realno ima 90 a ursus 82ks i ključna prednost je bila prednja vuča i veliki izbor oračkih brzina
inače ursus je mnogo udobniji pregledniji jednostavniji i stabilniji od mtz dok opet mtz ima gomilu radnih brzina i neke druge prednosti
ukoliko uzimaš ursusa to je dobra mašina ali ako ore i sprema obavezno prednju vuču a ako seje i šparta bez nje.
Dok mu ne zavare multipower....
Pre neki dan sam na ursusu 355 menjao klip i karike na kompresoru posto je jako slabo duvao, kad sam sve zavrsio i probao da duvam gumu isto jako slabo duva dali je to tako seriski ili je problem u necem drugom ? i imam jos jedno pitanje za vas koji duze radite sa ursusom radjena generalna na 355 posle nekog odredjenog vremena treba doteci glavu i prestelovati ventile to kod mog traktora nije uradjeno i sad mi je produvao na glavi dali se treba glava u tom slucaju ravnati jer skoro da nije nista ni radio ? Hvala vam unapred