Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta sve necu cuti >nista nije teze nego da vuce dvobrazni< sta sad ispada da je teze vuci dvobrazni nego trobrazni ... ODUSTAJEM....
A da ti malo nefarbas nas ovde?
Ako ti je ove jesni trosijo tolko onda si ti jedini kome tolko trosi sto je izuzetno dobro.Nisi nas uznemirio nego puno odskaces od drugih svi trose 20 litara i vise.Pa sad neznam kolko stvarno trosi ako tvoj tolko trosi u redu i nemoj da se ljutis...ok,vidim da sam uznemirio par clanova zato sto sam napisao istinu,sto mogu da dokazem,jer sam oro i sa dvobraznim i trobraznim,radio sa nosenom tanjiracom 28 lista i vucnom od 32 i sad mi kazete da lazem a verovatno nemate taj traktor...od sad se ne oglasavam...
Eto vidiš a ja znam da su rusi išli svi sa podignutom trećom glavom, a ja sam orao sa tri brazde.... Kod nas se nikad nije ni oralo dublje od 25-30cm... A to je radna dubina leoparda..... Sve preko toga je uzaludno trošenje nafte....gospon mityoo malo smo pristrani.ja sam imao leopard i on nije plug za duboko oranje a ja ovo što upoređujem jeste ursus 904 i belarus 820 na istoj njivi i sa istim plugovima i taj traktor nije mogao ni da mi priđe a orao je manjom dubinom ,i oba pluga su bila nova