Ursus

Eovo ce biti Azdaja.da nije pao sneg bio bi vec gotov

396183187073126527317508.jpg

I zadnji blatobrani se pravu novi
396984189257813143117508.jpg

grujo jer mozes da slikas kako je povezano crevo od filtera vazduha do usisne grane?posto ja sad pravim na mog pa da vidim kako je resen na taj traktor

---------- Poruka napisana u 20:05 ---------- Prethodna poruka je at 20:00 ----------

k01pnl.jpg
[/IMG]

Ne moze da se koristi postojece crevo,uzmi armirano debelozidno pvc crevo 70 mm metar i povezi.a ono gore je nesto budzivano,nije originalno.

turbina je 70mm ali ulaz filtera je 100mm pa cu morati neki reducir da pravim,mislio sam ovu cev da savijem i da stavim crevo,ali videcu nezuri mi se jos,a i hladno je sad za rad,cev od 70mm nisam mogao da nadjem zato sto nije standardna mera

"pankin__danas započet kompletan remont traktora c335 ako nekog nešto zanima da poslikam"

mozes da mi saljes slike na pp. sve mi interesuje sa remonta c-335 :) ((inace hidroliku cu morati malo da pogledam, jer mi ne "drzi" lepo na plivajuci, znaci hidrolika me jako interesuje, ali i motor - ako se radi i masinska obrada na X. special))

---------- Poruka napisana u 23:14 ---------- Prethodna poruka je at 23:12 ----------

to si ti radio ili je ovaj tvoj traktor, pa ti je majstor remontovao?

Moj zet mu je ugradjivao motir tj.pravio plocu i sredjivao,krojio sve.imali su problema sa lamelom pokida srce,sada su stavili neku ojacanu lemelu neznam tacno od kojeg traktora.kaze taj covek da duplo manje trosi nego originalni Ursus-ov motor.Plug 757 visoki je pokidao skroz sa njime prosle godine.A taj covek (Zare Krompic) ima u planu da stavi u rusa 92 mercedesov motor od 130ks isto radi manje potrosnje,a time ce dobiti i veci ucinak traktor.
:sjasi:

I time ce dobiti neku lomljavinu 100 % .jedino da ga tera sa istim masinama ko pre,slicnim brzinama na pola gasa.

Taj trktor vozi jedan sasvim normalan covek mislim na Ursusa,trecom na 1400 obrtaja tanjira sa tanjiracom 3,2metara vogelovom,a temperatura 60.A da je u nekoj zadruzi gde bi ga vozili pera i paja npr. to bi bilo loma svaki dan.Video sam u Topolu kada sam bio rus 82 novija sa mecinim motorom od 130ks. upakovan sredjen kao tempiran bomba

realno oko 30000...sto znaci za 600 sati da je nov,mada sumljam za 6 godina toliko sati da ima.

Nazad
Vrh