Ursus

Komšo nije to mnogo para, pogledaj samo da li su čizme popuštane jer je to njima boljka, a delovi nisu skupi za ursusa, jbg skuplje gume nego cela generalna.

Ja moram da prokomentarisem slike . Ništa ludje nisam skoro otvarao na računaru. Kako ih samo postavi ovako.???A traktor je u redu za te pare, po meni .:ppozdrav:

U redu je . Ako sacekam da se ovo cudo otvori do kraja onda se iznenada pojavi normalna slika a u pocetku je to nesto nejasno i zumirano do max.:ppozdrav:

verovatno imas malo sporiji net
ma slike su ok malo se saceka i onda su u redu,jedino sto sam primetio na slikama,ako se ne varam,a mislim da ne da su mu prednje felne(desna)od fergusona ovako traktor nije los za te pare bar ovako sa slike,kakve su mu kocnice i kako prima gas ujutru na mrazu kad se upali prvi put inace traktor mi se svidja

kaze da su ok kocnice jos nije gledan,verovatno je lomio prednju desnu u oranju...
treba mu farbanje,akumulator,kuka,...
videt cemo dal se moze ubit cena jos malo...

Uopšte ne izgleda loše za te pare... Naravno, ako može da se obori cena, zašto ne.....

Drug, @Miladinovic,kolega je pre 15 dana kupio C355 platio ga 2550 a ovaj sto ti planiras da uzmes vredi te pare,za tu cenu je ok

dali neko zna dali moze da se razradi ventil od blokade hidraulike na ursusa 1614 ili da se kupuje nov?nikad ga nisam koristio ali bi ga koristio dogodine kad bude nosio setvospremac i koliko kosta nov ventil odprilike?

Momci, jel ima itko od vas ikakvog iskustva s ursusom c385 (recimo, samo zadnji pogon). Koliko ja vidim da je to istovjetno ursusu 902, samo je stariji model. ima i power i mjenjace sa strane i 16+8 mjenjac. Koliko su to izdrzljivi traktori i koje su im mane, koliko je skupo odrzavanje i koliko mogu odraditi radnih sati?

Hidraulika, motor, mjenjac, bocni reduktori, diferencijal... Sto ga najvise pati i sto najprije gledati na tim traktorima?

Cjene djelova i dobavljivost djelova, mogucnost ugradnje prednjeg pogona, da li pasu djelovi s nekog zetora na njega i tako to?

Vidim da se kod nas prodaju po dosta niskoj cjeni i da se dugo provlace po oglasima, nitko ih ne kupuje, pa da vidim u cemu je stos...

evo jednog lepo sredjenog C 335 82. godiste u vlasnistvu mog prijatelja,nije ima tezak zivot ispod 2000 radnih sati je,farban prosle godine
2uei8uf.jpg

2uh2vtk.jpg

da skinuo sam ga i kad sam ga skinuo onda je hteo da se odvce,a do tad nije hteo nista nije zapeklo i sad radi valjda,probacu za par meseci posto su poskidani akumulatori i ispustena je voda iz traktora

Nazad
Vrh