da li ste sada merili koliki pravi pritisak u sistemu?Mi smo isti takav stavili prosle godine i kostao negde 370 eura, licno sam doneo iz madjarske...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
da li ste sada merili koliki pravi pritisak u sistemu?Mi smo isti takav stavili prosle godine i kostao negde 370 eura, licno sam doneo iz madjarske...
Dobar filter vazduha,moze koja slika sa detaljem montaze?Pa ovo je pljunuti nas 1634,jedina razlika je u haubi(po meni ruznija)koja se ne uklapa u celinu,jer svaki deo na traktoru je kockast,a ona obla,i nekih +10 ks... ako te interesuje kupovina takvog,navrati do nas da vidis nas,da imas neku predstavu. evo naseg za vreme predstevene pripreme
Hvala vam na objasnjenjima sad mi je malo jasnije cemu sluzi ta poluga
---------- Poruka napisana u 20:06 ---------- Prethodna poruka je at 20:04 ----------
Zbog cega se pritiskanjem kvacila podize rucna kocnica?to mi se desava stalno !
Zbog cega se pritiskanjem kvacila podize rucna kocnica?to mi se desava stalno !
Cevi od kompresora 355 su popucale i fali komadi cevi tako sam kupio, dali umesto njih mogu da svavim pancirna gumena creva ? i fali mi jedan deo do same boce dali je razdelnik ili neznam vec kako se zove moze li se staviti od imt ?
Ja verujem da to nije toliko zaribalo da neće moći stisnuti pedalu kvačila ili da se ona neće moći vratiti.... kod kuma na ursi se isto to događa, a sve je rastavljeno i podmazano..... Da je to toliko zapeklo inače nebi ni mogao koristiti kvačilo, jer se ono nebi vraćalo, zato što mu zubi ručne kočnice nebi dali da se vrate.....Što se tiče ručne kočnice nemoj vezati ručnu kočnicu ni sa čim kako neki "stručnjaci" savetuju,jer ćeš dobiti rezultat da nećeš moći pritisnuti kvačilo.Samo je rastavi na mestu gde se spaja sa polugom na osovini.Kao što je obeleženo na slici. A posle toga ako ti se da razradi ,podmaži i radiće kao sat.
Prelistaj temu tehnička dokumentacija i naći ćeš sigurno između ostalih i ja sam postavljao....Hvala ti puno na pomoci i slici dali mogu negde da skinem ili pogledam prirucnik o c 355
Nemam slikano bas detaljno,imao sam dan fore da sve namestim kako treba,tako da u zurbi nisam stigao slikati.ako hoces mogu sutra uslikati kako stoji vec u radu godinu dana? Inace kuciste filtera je marke Donaldson.Dobar filter vazduha,moze koja slika sa detaljem montaze?