Ursus

Tu nema puno matematike nitko je zavario nije radafciger ALI KVALITETAN i cekic od 2kg i samo mlacaj.Pametniji popusta.Sta se tice gidore nezali za njom ja Uniorove gidore lomim nacijelo kad nesto neide ali mora ici samo zivce u gips.

Ja sam skidao kad sam imao zts 183/45 ko je isti sistem kao na tom ursuzu malo smo se mucili ali je uspelo nategao radapcigerom pa cekic i malo pajserima i sislo. :udri:

uspeo...napokon...uz dva radapcigera,dva pajsera i grejanje remenice...vraski konus drugari!ostalo je maciji kasalj.

Grijanje remenice :sta: jel to valja?Ok grijanje ali ako si je ucrvenio nece valjati koliko znam.

Da li neko zna gde mogu naci helifleh creva za usis vazduha,treba mi za ursusa unutrasnja mera je stotka?

Na ovom sredjenom Ursusu mi se svidja samo kabina i unutrasnjost iste. Spolja, blatobrani mi deluju slabasno, a maska mi nije za njega. Mnogo "nevino" i slabasno deluje, sa starim tipom maske i kabine mi je, barem meni, mnogo lepsi. A po YT se nalaze i snimci starog tipa generalno sredjenog, i meni mnogo lepse izgleda.......

2wg62bc.jpg

5nnom8.jpg

33lnwpi.jpg

Jel puno 6000 za ovog ursusa? 88 godiste, prednja vuca ispravna, multi radi, motor dobar, malo duva na turbini... :sta:

milos bota je napisao(la):
Nidža,jel taj ima prednji kardan,i da je hidraulika napred bila nekad namontirana
Ima kardan napred i hidrauliku, nosio je napred dvoredni silo kombaj jesenas, ali to nije ukljuceno u cenu.
@Peet
Koliko te kostala generalna?

Nazad
Vrh