Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moj je bez turbine, uglavnom su svi 904 bez.hurli xa86 je napisao(la):Neznam dali ste primjetili ali onaj Ursus koji je na prodaju za 6000evra ima turbo motor,što bi po konedati bilo 100ks,neznam dali ostali 904 imaju isto turbo ili ne,ovaj od člana Peet?
Razlika otprilike 20ks...Branko je napisao(la):Ursus jeste stvarno manji potrošač u odnosu na 577.
Nije tu problem 577,nego Ursus jer malo trosi...Bubu je napisao(la):...mnogo manji vucni otpor Oltovog pluga od 758 i verovatno ubrizgavanje goriva lose podeseno na IMT-u...
Peet je napisao(la):Jeli North Army sto si napisao ovaj post pa si ga posle izbrisao? A to je bilo nakon mog posta.
Da slucajno nisi pomislio da sirim neke lazi u vezi potrosnje Ursusa ili sta je bilo? Ne mozes verovati zato sto ti koristis IMT pa znas kako uzasno trosi to djubre.
Ja sam imao to djubre 8 god. u dvoristu i hvala za sva vremena, dojadilo mi sipati po 20 ili vise litara na k.j.