Zato ako je ispravan multi imaš duplo više...srdjan7 je napisao(la):trosioko 14 l po kj,nije los traktor jedino mu je mana menjac sa 3 brzine ,inace jeftin za odrzavanje,ima snage...pa ti vidi,al ga preporucujem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zato ako je ispravan multi imaš duplo više...srdjan7 je napisao(la):trosioko 14 l po kj,nije los traktor jedino mu je mana menjac sa 3 brzine ,inace jeftin za odrzavanje,ima snage...pa ti vidi,al ga preporucujem.
FL je napisao(la):Evo iz uputstva za upotrebu:kloki je napisao(la):kako beše idu oni položaji ručice za odabir rada hidroulike na ursusu 120 ks
skroz sam pobrljavio neznam više koji je gde
Teoretski stepen kompresije je 1:17 Bar prema uputstvu za rukovanjeCAR je napisao(la):Kolika je tvornicka kompresija na Ursusu 335 radio sam par generalki ali nikad mi nije palo napamet da izmijerim kompresiju remontovanoga traktora(nanovo skolopljenog motora sa novim hilznama,klipovima i karikama naravno sa sredjenom glavom poslajfanim ventilima koji kapi benzina nepropustaju?
Post je spojen: [time]1290865520[/time]_________________________________________________
Majstori gdje ste?
Podataka za tog ursusa na poljskom jeziku ima ovde http://www.agroport.pl/showthread.php?tid=42Vladimir Milin je napisao(la):TREBA MI POMOC DALI NEKO ZNA NESTO O URSUZU 1934?
dex79 je napisao(la):trazim traktor za lake poslove,kosa,grablje za sijeno,balirka,dali mi moze neko reci kakav je c335 za to jel ima duplo kvacilo i jeli skup za odrzavanje...
jeste,Vladimire,probao sam,ali ne ide,polomicu remenicu ili radapciger koliko stezem...ne znam smem li grejati remenicu,pa da probam ili sta... sve sam rasturio za 20 min,a ovo me muci ceo dan.Vladimir Milin je napisao(la):O n ima remenicu na konus koliko ja znam nategni pajserima pa probaj radapciger