Ursus

Ursus c360 odjednom poceo da kuva odnosno da izbacuje tecnost na cep hladnjaka,hladnjak nov nema par meseci,skinem termostat probam da ga grejem u vodi i otvara pre kuvanja,sad ne znam tacno kolika je to temperatura,licno mislim da je problem u njemu e sad voleo bi da cujem mesljenje kolega sa foruma :cao:

proveri da ti sace nije puno,meni je tako poceo da dize temperaturu tanjirao sam i trava bila u cvetu nabilo se u sace .oprao sam ga sa aparatom i problema nema. uzmi termometar i izmeri temperaturu na kojoj ti otvara termostat kada je vec napolje

Nesmijes izbacivati termostat na ursusu a kad i to uradis onda moras stosta uraditi da ti cirkulise voda kroz cijeli hladnjak a ne kroz pola a to uradis sto na pumpi zacepis 1 dio jer to je isti sistem kao kod Stojadina.Nije to IMT sto rekao savo.

Rekao sam ti ili to ili dovod na pumpi zatvoris sa jedne strane a to limicu od mesnog nareska metnes i deri nema sanse ugrijati i ako se ugrije stanes,zapalis cigar na 1500 obr,nek radi 3 minute i ceraj dalje.Pa nije on tebe kupio nego ti njega samo ga deri da je mislio lezati trebao je ici za popa a ne u poljoprivredu ili sumu :ppozdrav: .

kako beše idu oni položaji ručice za odabir rada hidroulike na ursusu 120 ks
skroz sam pobrljavio neznam više koji je gde :sta:

kloki je napisao(la):
Gledano od nazad prema napred:
1-Isključeno plivanje(imaš samo skroz podignuto i skroz spušteno)
2-fino plivanje
3-grubo plivanje
4-isključeno(uopšte ne diže)

mityoo mityoo
totalno pogrešno ili kod tebe nešto nevalja
našao sam kako treba i kod mene ovako radi.

img1851z.jpg

img1852w.jpg

inače ponovo sam uradio upload neka se stavi na mesto

prirucnik za rukovanje i odrzavanje Урсус 902 904,1002,1004,1212,1214 и 1604
http://www.box.net/files#/files/0/f/19841106/1/f_547502904

Moram da dodam opasku da sam ovo pisao napamet, i da već više od dva meseca nisam sedeo u tom traktoru, pa je greška moguća... Znam da su dva srednja "plivanje"...

Ubacio sam link, kod ostalih linkova ka dokumentaciji za ursusa

kloki je napisao(la):
Evo iz uputstva za upotrebu:
1e008w.jpg

2ui9a1k.jpg

Za chlana JOCU...
4rc09s.jpg
trosioko 14 l po kj,nije los traktor jedino mu je mana menjac sa 3 brzine ::lose:: ,inace jeftin za odrzavanje,ima snage...pa ti vidi,al ga preporucujem.

Nazad
Vrh