Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bez turba je 82ks..... I uglavnom su bez turba... Ako je ispravan onda samo turbo vredi 700-900 eura(toliko su delovi, ako hoćeš da ugradiš)NIDŽA je napisao(la):U saobracajnoj pise 69 kw sto mu dodje 94-95 ks
Verovatno nisam pitao!mityoo je napisao(la):Poorali sve i otišli dalje....
Kod nas samo sa takvim plugovima i oru ( 2 brazde).North ARMY je napisao(la):Malo malo vidim ovde traktore 90-ak ks da vuku 2 brazde.
Potroši otprilike ko ruja, malo manje ali zato od rujkana uradi više....MONTOYA je napisao(la):pričao sam jednom prilikom sa čovekom iz erdevika baš o ursusu 90 jer ga je imao
kaže-ide,al troši kao da ima 120 konja
A ima i razlike.... tih 8 konja puno znače... A verujem da torpedu sad mnogo pomaže i njegova dužina, pošto je on 6-tocilindraš.....North ARMY je napisao(la):Video sam u istoj njivi dok sam isao za NS izmedju Sida i Kukujevaca td90 vuce 3 brazde a takav ursuz 2,e sad o stanju guma,motora i ostalog ne bih kao ni o zahvatu pluga jer sam na brzaka prosao jedno je sigurno da su radili istu njivu.