Ursus

CAR je napisao(la):
Gdje si tacno u Vojvodini.
Post je spojen: [time]1285303465[/time]

Pa ti ga jeba sa prikolicom od dvije tone proklizava, da nema obloga samo zeljezo vuka bi dvije tone.Otidji u Apatinu u Likatrans i trazi covijeka po nadimku Glista da ti to napravi.Covijek ima brkove manji nizi vozi Juga trule visnje boje ali doktor za Mehaniku.Evo ti informacije iako skrivas odaklen si :D

joj kada sam ja cuo za tog majstora glistu ovde u pozegi onda znaj da je majstorcina i plus cuo sam da je jeftin

Kod toga covijeka sam ja ucio zanat u firmi znam ga kao sam sebe imam i br.mobitela ali nije uredu da ga dam bez njegova znanja.Ima njih puno ja bi 4 preporucio kao npr. deda,Babić itd.S tim ljudima sam odrastao i oni su idol moga znanja.Nepricaju puno kao ni ja samo sto ih pitas odgovore ako si dosadan samo pokupe alat i odu bez objasnjenja.

CAR je napisao(la):
Pa ti ga jeba sa prikolicom od dvije tone proklizava, da nema obloga samo zeljezo vuka bi dvije tone.Otidji u Apatinu u Likatrans i trazi covijeka po nadimku Glista da ti to napravi.Covijek ima brkove manji nizi vozi Juga trule visnje boje ali doktor za Mehaniku.Evo ti informacije iako skrivas odaklen si :D
ma neskrivam,kupusina ,znam tog coveka,i ,nikad ,mi nije pao na pamet

Vati se izbijeglicalica,kani se mudrolije i jezik za zube.To ti je moj savijet bratski :ppozdrav: pa nije li "mazalo" u Kupusini on ti je doktor za Torpeda i Vladimirce a i ove zna raditi a ove je doktorirao.

Chille je napisao(la):
Da li zante gde bi mogao da nabavim pomocni rezevoar za ursusa 1634, novo ili polovno...
BOlje napravi sam,posto je fabricki lose osmisljen,pa hoce da puca...doduse kod mene nije,ali napravis i postavis ga na nosac akumulatora ako je novi tip. :cao:

Kod mene je 40 litara(+120 veliki),i nalazi se kod levog zadnjeg tocka,a mi mu dodali jos 40,tako da izgura dan u oranju.

Danas menjao dihtung na dve glave hilzne vire 4 desete po meni je to previse stavio sam dihtung 1,2mm po meni tu bi trebao ici deblji dihtung ali ga nisam nasao

Kod nas postoje trgovina po nazivu auto-diht i ima dihtunga za sta zelis i kakve zelis npr,za glavu razlicitih debljina a kod vas neznam.

probaj ovde smešne cene

Milosav Miljevic email 064 /161-0-942

URSUS 33O/335..dihtung glave.......................19o,oo din
URSUS 355/36O ..diht glave..garn.4x8o,oo...........32o.oo din
dizne,cetkice alnasera i sve do BLOKOVA motora........

Tako je i kod nas za 335 totalna generalna motora osim tariranja pumpe visokog pritiska 100eura,naravno da sam sve radis tu ruke nisu uracunate.

sve brate sve
treba pretresti sve od kardana do prednje osovine
menjač dali zvoni
hidroulika dali cupka i koliko
motor dali se greje
prednja vuča dali radi
prednji most dali ima lufta centralna osovina
servo kako radi
stanje guma hladnjaka turbine multipovera pritisak ulja............
veruj mi sve je bitno

Nazad
Vrh