Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Pitanje je kakav je majstor remontuje, kod takvih stvari treba osetiti materiju a ne samo nabaciti na glodalicu pa navali . Sreca je da imamo u selu mastora koji sve takve stvari resava uspesno naravno ako je moguce .
Imam pitanje,iskocio mi je povoljno neki ursus 335 u vojvodini pa me zanima kakav je to traktor za brdski teren ima li problem s hidraulikom na nizbrdici kao 355 i 360 ili je to bolje reseno?
unapred zahvalan na pomoci
Koliko je meni poznato Ursusa ima jako puno po Srbiji.
Nećeš pogrešiti, to je preslikani Zetor po nižoj ceni, uz neka sitna lošija rešenja nego što su na Zetoru.
Isti traktor koristim već 30 godina (u ravnici) i jako je zahvalan za održavanje. Hidraulika može podignuti prskalicu sa 700 litara vode bez toga da se diže prednji deo traktora.
Iskreno 2 coveka koji ih imaju(355 i 360) su mi se zalila na oranje (plug vuce nizbrdo,jbg mora tako na strani ) kazu ulje se povuce napred i pumpa hidraulicna zeza,nece lepo da radi
inace sto se tice svega ostalog zadovoljni su bas
Juče u Bačkoj Topoli na vašaru je bio jedan takav Ursus sa kabinom i dosta dobro je izgledao, nije me interesovao, ali sam se zatekao kad su ga palili i malo sam zastao i od prodavca čuo da je tražio 1800 eura. traktor je bio kompletan, sa vazdušnom instalacijom. Neznam da li je prodat. Mislim da je bio iz Pivnica.
kolega i ja smo pravili sistem da ursus diže uzbrdo i nizbrdo na minimumu ulja u menjaču, prosta stvar košta 50 evra, kada budemo radili staviću slike da vidite kako to izgleda.
Hoce on da ne dize kad je na nizbrdici i kad ima dovoljno ulja, moze ponekad biti i do pumpe. Hoce i da se desi ako se drzi kvacilo da ne dize. Ja redovno pizdim od te hidraulike. Inace na ravnom moze da podigne boga oca......