Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ljudi ima li ko tehnicku knjigu za ursus c-335 hitno mi je,u pitanju je proklizvanje lamele za menjac,a kardanska ne propusta nikako,ima li ko crtez svega toga da nadjem razliku,55 puta je rastavljana i pojma nemamo u cemu je problem.mozete poslati crteze na e-maill sinisa81@ecpwireless.netsrbija je napisao(la):Nova pumpa (fabrička) oko 10 godina. Ovu još nisam namestio.
to sam video ali to nije to,upitanju je ursus c-335 sa dva klipa iz 1972pidikanac je napisao(la):
nikola indjija je napisao(la):Jel ursus 355 moze da radi sa dvosmernom hidraulikom
sam sam rastavljao posle 15 majestora,izgleda da je nesto na lamelama pogresno okrenuto,oce da proklizava lamela sa jednom prikolicom,a kardan ne staje kad pritisnem kvacilo do kraja,zato bi mi trebao crtez ili slika kako treba da bude sastavljena kompletna korpa sa lamelama,nadam se da je samo pogresno sklopljenCAR je napisao(la):Sinisa
sta te tocno muci na 335 i kako se ponasa,sta ste rastevljali i sastavljalji 55 puta objasni i rijesicemo.Tko ti je to radio sam ili...