Ursus

Nije radila micro-pumpa na Ursus 902,promenjena spojnicka caura,ali ni onda.Rasklapanje traktora na 3 dela.Nakon vadjenja i rasklapanja pumpe nadjeno:
2el43uq.jpg

jkkhme.jpg

Zamena kompletne pumpe... ::novac::

Odg: Ursus c-335 kvar hidraulike

KOji je uzrok propadanja pumpe zna li neko? Da li je u pitanju fabrička greška ili nepravilno rukovanje? Šta uraditi da se tp ponovo ne desi

Proletos sam menjao takodje mikro pumpu na Ursusu 904, nije vise radia prednja vuca.
Najveca pizdarija sto treba u tri dela da se rasklapa traktor. U svakom slucaju sad je sve OK.

Na 335 hidraulika se remontuje kao od sale ja sam radio na par Ursusa 335 ode semering koji kosta 3-4 eura ili koja gomica koja kosta 20 centi a sama pumpa jako tesko ili nikako nedobije lufta osim ako mu je hidraulik cesto i jako opterecivan a i tad tesko se desi.Razlog svemu je da bi bio duzi vijek pumpe-semeringa rucica koja je kraj sijedala ispred rucice za kardan bi se trebala iskljuciti kad se hidraulik nekoristi(ni ja to neradim) :D ili sam razdijelink"zvana kutica" koja se uzjebe a tu vijerovali ili ne odu opruge koje se nalaze u ulju jednostavno sagnjiju ili zapeknu ventilici pa hidraulik sam gore-dolje radi po malo na manjem gasu.Na lajtungu kod pumpe ima regulacioni ventil koji se dokraja zavrne i popusti cetvrt kruga kad je na pumpi semering ok i gumice dize Ursan tanjuracu 24 diska na 600 okretaja sa sale i 2 covijeka od 100 kg kad stanju na nju a sama se pumpa servisira za pola sata kad se skine dolje :ppozdrav: ::svaka cast:: .

srbija je napisao(la):
Nova pumpa (fabrička) oko 10 godina. Ovu još nisam namestio.
ljudi ima li ko tehnicku knjigu za ursus c-335 hitno mi je,u pitanju je proklizvanje lamele za menjac,a kardanska ne propusta nikako,ima li ko crtez svega toga da nadjem razliku,55 puta je rastavljana i pojma nemamo u cemu je problem.mozete poslati crteze na e-maill sinisa81@ecpwireless.net

Sinisa

sta te tocno muci na 335 i kako se ponasa,sta ste rastevljali i sastavljalji 55 puta objasni i rijesicemo.Tko ti je to radio sam ili...

CAR je napisao(la):
Sinisa

sta te tocno muci na 335 i kako se ponasa,sta ste rastevljali i sastavljalji 55 puta objasni i rijesicemo.Tko ti je to radio sam ili...
sam sam rastavljao posle 15 majestora,izgleda da je nesto na lamelama pogresno okrenuto,oce da proklizava lamela sa jednom prikolicom,a kardan ne staje kad pritisnem kvacilo do kraja,zato bi mi trebao crtez ili slika kako treba da bude sastavljena kompletna korpa sa lamelama,nadam se da je samo pogresno sklopljen :sta: :sta: :sta:

Gdje si tacno u Vojvodini.
Post je spojen: [time]1285328665[/time]

Nazad
Vrh