Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pitaj u krokusu u goloboku. 026381601,026381602 i 026381120. Trebalo bi i sutra da rade pa mozes da ih pitas.Ima li da se kupe samo oni nepovratni ventilcici za AC pumpu za ursusa c360?
Ne drzi gorivo u sistem, posle 5-6 sati mora da se nadruka ac pumpa da bi upalio.
Staviš krajeve automatskog kačenja. To nema veze sa markom traktora.Sta sad ovde raditi, krajeva poluga i poluga nema nigdje. Da li se ove kosuljice mogu naci od necega makar?
Ursus 902 je u pitanju
Poslano sa mog SM-A415F koristeći Tapatalk
Nije ta strana, ova se kopca na traktor. To i stvara problem, nesto smo gledali staviti kosuljice od lezaja jer su slicne. To je jedina mogucnost.Staviš krajeve automatskog kačenja. To nema veze sa markom traktora.
Sta se mlatis bez potrebe, odnesi to kod strugara, pravi k'o nista i to prema trenutnoj dimenziji kugle.Ma mislili smo na prvu da je kosuljica od lezaja, jer je bila pored poluge na bolcnu. Sutra ako nadjemo stavljamo nove kosuljice i varimo da smanjimo luft koliko toliko.
Znam i ja da ima za ostale traktore, ali za njega nema nista. Trazio sam i na internetu i nista. Niti kompletna poluga niti kraj, moramo ovako.