Ursus

Hvala Boki. Mogu ti reci da mi se nije desilo da ga zaglavim od kad sam mu napravio ovu kardanku. Ranije sam ovde izvlacio 4m drva i po malo ceprka, sad 5,5m i kao sto vidis lepo ide.

Drustvo, jel imao neko iskustva sa novijim Ursusom, konkretno model 11024?

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Otprilike toliko znam i ja.
Navodno sam cuo da je zadnji trup od mf, znas nesto o tome?
Interesuje me i ostali sklopovi ciji su, posto je izgleda tu samo ime od ursusa.

Otprilike toliko znam i ja.
Navodno sam cuo da je zadnji trup od mf, znas nesto o tome?
Interesuje me i ostali sklopovi ciji su, posto je izgleda tu samo ime od ursusa.

Znam da je kod onih serija 4514-5314-6014 pretežno sve MF pa je moguće da je i kod ovog zadnji diferencijal MF.

Nema ehr, ili je mozda bilo na nekim modelima kao dodatna oprema...
Menjac nesto bez veze, na jednoj palici tri brzine i rikverc, ima nekoliko redukcija a reverzer normalno nema.
To mi ne lici na mf ili neki ozbiljniji brend.

Takodje znam za te modele da su kompletni traktori produkt mf, sem nalepnica i plocica.

Da je prikolica kardanka, ne bi ni osetio. Skoro sam hteo da kupim dizalicu za trupce za mog alamunju, al se prodade dok sam se premisljao kako da je prevezem do mene.

pozdrav svima interesuje me ursus 1614 danas sam gledao jednog motor grom gume prednje nove zadnje 50% neradi powersift 88 god. kolko moze da vredi/ hvala unapred

Jel neko menjao na ursusu 902,904 ramena poluge hidraulike i osovinu gde se kace ramena.Interesuje me da li je komplikovano zameniti.

Pozdrav za sve vas,dali postoji prosta metoda pomocu kojeg mogu ustanoviti dali kod c355 tera vodu iz hladnjaka zbog pokvarenog i stalno otvorenog termostata ili negde gura kompresiju u vodu?hvala!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh