Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zato su zasrali kabinu na vecim ursusima, jer su kabinu razvukli da bi neko mogao sjesti iza vozacevog sjedista. Prvo, to sjediste nazad je glupo odradjeno jer sofer mora izaci ako ovaj nazad hoce izaci. A drugo, staklo ispod zadnjeg stakla koje se otvara moras skidati kada ima puno prasine. Posto je kabina razvucena, ti prikljucak gledas samo preko tog donjeg prozora. I prasina voli da se lijepi na njega.......Poznata mi je ta mala kabina na C 335. Sednem unutra, ono glava cese u krov, okrenem se pozadi samo sto ne poljubim zadnje staklo, a noge zavucene ko u neke rupe. Ova kabina ja sto imam je mnogo bolja, ali opet nema grejanje, nije tapacirana i nije pozadi zatvorena.
Grijanje se makar lako odradi ako imas sve spremno oko motora, samo nadjes hladnjak sa ventilatorom od stojadina (tako i ja sada planiram uraditi). Tapacir ti odradi komsinica ako si dobar sa njom .Postovani kolege hteo bih da me posavetujete:imam Ursusa c 355 bez kabine,onaj prelazni model na kojem pise jos 355 ali je vec narandzaste boje ko c 360.Hteo bih da kupim i da stavim kabinu i razmisljam da bi lepo bilo staviti nesto prostranije,nesto malo komfornije,nedaj boze sa grejanjem ,znaci boljeg od njegovog originala.Ono sto sam nasao novo meni je preskupo (1350 evra) Sta bi jos moglo da dodje u obzir?Video sam tu valjda neku zetor kabinu ili recimo neki moj poznanik dao ideju sto ne pogledam neku noviju kabinu od rakovice koji ima grejanje...itd itd.Imate vi neke predloge?Eventualno sto je vec isprobano pa funkcionise pa da imam malo manje muke.Dodatno komplikuje stvari sto bas i skoro nista ne nadjem u dobrom stanju,nit originala,nit nesto drugo...Hvala vam na odgovoru!