Ursus

Ima li neko donji vucnik za 360? Davno sam sa jednim clanom foruma menjao za kuku,ali aad ne moze berac na kuku.... Ako neko ima neka se javi ba pp. Hvala.

Veruj mi da sam istog trena poceo da razmisljam o tome. Vec sam mu sinuo prednju vucu i mislio bice dovoljno, al jok. Teski uslovi rada, danima kisa, kozje staze i nece.

Mirosti u pravu si. Vrlo malo mi je znacila jer sam posle probavao i sa njom i bez nje i sa blokadom. Najvise mi znaci kad orem i u rikverc uz breg negde kad izlazim.

Borislave tesko i oni da bi mi pomogli u ovom slucaju jer sam naiso na lisku ispod susljaka. Liska je ona stena u zemlji koja je kao led kad je vlazna. Sto je najgrdje i prednji i zadnji tockovi naisli, a uspon.

Krematore sta da ti kazem kad sam sa 2m drva jedva izaso, pa sam se posle vracao ponovo, a traktor ima snagu, al dzaba.

A da otkacis karetu pa je vitlom vuces po 15-20m?
I to je jedno od resenja po neptistupacnim terenima, mi smo je spustali u potok pa vitlom uz beden, ide kao bela lala.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Treba mi drugarski savet. Dobio sam ursus c360 koi je stajao 7GODINA znači nije za to vreme upaljen 7 puta. Šta sad raditi. Ja planiram da poskidam dizne i da u svaki cilindar naspem ulja, da promenim naftu, ulje i filtere i da polako ručno probam da okrećem radilicu kurblom pa tek tada pokušati sa paljenjem. Šta vi savetujete?

Ma pali to slobodno,kad se dobro zagreje zamenis ulje i filtere i teraj

Послато са moto e5 play помоћу Тапатока

Ako je za to vreme paljen kao sto kazes onda samo kljuc u bravu i kresi.
Znam za slucaj gde je C 360 stajao godinama i nije ni paljen. Dodje kupac, stave mu nov akumulator i upali bez problema. E, posle vreme pokaze sta je i kako je i sta treba ciniti.

Postovani kolege hteo bih da me posavetujete:imam Ursusa c 355 bez kabine,onaj prelazni model na kojem pise jos 355 ali je vec narandzaste boje ko c 360.Hteo bih da kupim i da stavim kabinu i razmisljam da bi lepo bilo staviti nesto prostranije,nesto malo komfornije,nedaj boze sa grejanjem :) ,znaci boljeg od njegovog originala.Ono sto sam nasao novo meni je preskupo (1350 evra) Sta bi jos moglo da dodje u obzir?Video sam tu valjda neku zetor kabinu ili recimo neki moj poznanik dao ideju sto ne pogledam neku noviju kabinu od rakovice koji ima grejanje...itd itd.Imate vi neke predloge?Eventualno sto je vec isprobano pa funkcionise pa da imam malo manje muke.Dodatno komplikuje stvari sto bas i skoro nista ne nadjem u dobrom stanju,nit originala,nit nesto drugo...Hvala vam na odgovoru!

Orasje kabina, odlicna, pregledna, lepa vizuelno, kad bi trazio izabrao bih nju.
Fabricka je, nema prepravki samo se spusti i zasrafi, nalazio sam za 400e.
Bilo koju drugu koja nije fabricka moci ces da spakujes ali to je beda zatvoriti sve, iskrojiti limove itd..
719d8dc3de1b37063f230dae9e7ec6aa.jpg

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh