ja se bas uplasih Borislave da se nesto zeznulo pa muke posle da se opravlja,i vreme,i pare,nerviranje itd,a ono vidis radi,cinimise da bese da ima neki kratak hod za ukljucivanje,malo mrdnes ono nece,kao da se nesto pokvarilo a ono radi,bezveze,no dobro je...Aco ja mislim da ces se ti vratiti na ursusove-zetorove cilindre,ja pravo da ti kazem jos nisam cuo da se neko usrecio sa te cilindre -prepravke,ja bas neznam kako stalo,da kazem relativno,stalno imate problema sa kocnicama,tj,cilindrima,i verujem da vi,tj ti i Borislav vise vozite od mene,no ja sam ursusa u svoje neko vreme vozio skoro 10-12 god bez ijedne kocnice pa ni rucne,sve dok nisam jednom se spustao niz brdo sa frezom, i po prvi put mi izbaci iz trece,i ja stacu pravo u cer,savijem cer do zemlje,ostanem na traktoru ali u polunesvesnom stanju nekih neznam petnaestak min,jedva dodjem ksebi,neznam sta me snaslo,e odmah posle tog dogadjaja rasturim kantu,kupim sve cilindre,cevke,sve sto je trebalo i namestim,to ima jedno neznam bas tacno 10-15 god.otprilike,nebitno,od tada do danasnjeg dana ja nikakav problem nemam,eto tako,sada neznam kod tebe sta i kako...