Borislave neka bude kako ti kazes,a za sve ove ostale komentare neznam sta da iskomentarisem,naravno kada svi mi po nesto znamo,sto je i normalno,jel da,a i nismo naravno istomisljenici. Borislave,ja cu reci kako je kod mene a i drugih,pa ko zeli da veruje neka veruje ko nece i nemora.Dakle,kod mene se u prednjem mostu-diferencijalu,ama bas nista necuje(ili sam ja gluv hahaha),niti zvitdi,niti,pisti,melje,drobi ili kako god,to je znaci bez ukljucene vuce,na bilo kom terenu,posto sam ga par puta probao sa ukljucenom vucom po asvaltu,radi nekog ispitivanja,znaci,proban je u svim brzim brzinama,e sad,kada ukljucim vucu a posebno u 5 brzini,cuje se,ali veruj mi,vozio sam ga doo daske,ali do samog patosa,pa ako se raspadne nek se prokletinja raspadne,i verujmi,nista se nije desilo,ide normalno,naravno cuje se,i to sam ga vozio,sta znam,jedno 2-3km,e kada se iskljuci vuca onda je sve uredu,normalno tek onda nista necujem hahahaha,salim se.Medjutim kod drugih traktora ursusa c355-c360,imao sam dosta problema,kao problema,ali nije to bio moj problem,kod,recimo jednog,se toliko culo da veze sa zivotom nema,covek mene pozove,i kaze,slusaj kako se dere,naravno on vozi-proba,ma uzas zivi,iskljuci vucu,probaj,dosta manje ali se cuje,raskopcaj kardan,ono se cuje,a ono njemu lezajevi tockova otisli,e sad,to je spomenuo Aca zemljak pa je moguce da su lezajevi otisli,sto je i kod ursuza-zetora iole kao normalno,moze tu biti i zbog KT para u traktoru itd,ja njih nisam nikada menjao,ali cu morati,naveo sam negde u nekom postu,da cu morati blokadu da sredjujem,pa cu i ujedno i lezajeve menjati,da nebi posle skidao dvaput itd.dakle,sledeci primer,da coveku na prednjem difu KT-V otisao lezaj,neki tamo ludak,bio u planinu vuko trupce,i potegne prednjom desnom stranom-tockom u bukvu i otkine celu kolevku,pukla gde ide kljin,pa muke do 101 i nazad itd,jednom,pukne kuciste reduktora na pola i sve mu ulje istekne dok je dosao do kuce,i tu hoce da se cuju lezajevi pa da bruju itd,eto toliko od da nenabrajam vise,pozz