Drugari moji,neznam dali smem ovo komentarisati?!ali,cinimise da ste se malo zaneli,a sto se guma tice,zar ja rekoh da mi je nesto sumljivo,Borislave jel ti ja lepo trazih mere na gumama ti neznas?!i kazesmi,pa to je isto,jeb..pa nije isto,Aca rece napisa santin ipo-dva-uze sire itd,medjutim,nemojte da se zavaravate,dali vi uopste znate staje santin-santin ipo na-kada se vrsi proracun,uostalom,i ja sam ga proracunavao,sabirao,oduzimao,crtao itd,nekazem ja,moze i napamet,stavi skoro bilo sta i kako,pa posle kuku lele,ovde za objasnjavati ima mnogo ali zaista mnogo,kao sto valjda za toliko znamo,da gume ali u ovom slucaju igraju jako bitnu ulogu,prema tome,ja nemam sta da merim znam napamet(mozda ne za svaku gumu)ali kada bih traziio po sveskama-knjigama onda bi i znao,ali u ovom slucaju sto je bitno za ursusa,zetora itd,isto tako ni svi proizvodjaci nemaju istu meru guma,pa da objasnim samo jedan primer;dali znate,da je guma Petlas 11.2-28 teza 43kg od iste gume proizvodjaca Ruma-Guma,teska 34kg,(jedna)Trajal 33kg ,Trajal po jednoj strani ima 19 kranpona=38 kranpona,znaci dva kranpona manje itd,a Petlas dva kranpona vise itd,a i po kvalitetu je bolja(to je moje misljenje),pa vi sada zakljucite sami.Nego,ovo ovako sto pricamo skoro pa napamet,kao sto sam napomenuo i ranije,nemojte da gledate mene ili nekog drugog tamo ko je sta stavio za napred,koji dif,koju felnu-gumu,razlike u svemu tome su ogromne pa i sama prednja vuca ce se razlikovati,svaka za sebe,a zivi primer vec imamo,pa onda i pitam vas,zasto je onda razlika kod mene i Borislava?Borislave,ti si opet nesto pobrkao,a moj dobri zemo Aca malo iskocio iz koloseka,,ajde objasnitemi to sa konusno tanjirastim parom,sta sa njim?? i nerazumem sta je to vama za navedenih 2000e i koliko mislite da je po vama realna cena??bicu slobodan da vam se izvinim,da me pogresno ne razumete,pozz