Šošara
Član
Probaj popusti gume i sam ces uvideti razliku bio traktor sa dv ili bez nje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pozdrav ljudi eto i mene posle duzeg vremena... Jel neko skoro kojim slucajem ugradjivao u skorije vreme sat temperature na Ursusa? A da pritom nije morao da pravi reducir koji ulazi u vodenu granu posto satovi koji se najcesce nadju, tzv univerzalni, ne mogu da se usrafe bez rucno radjenog reducira...
Kod mene su i zadnje naduvane na 2.5 bara a na prikolici su čak od 6-8 bari naduvane. A pumpu ću onda sutra slikati pa da vidiš ako si opravio komp?Hoćeš li kupovati fabrički hidro.volan ili ćeš posebno tražiti dijelove?
Radijalne zato i jesu bolje sto tako izgledaju kao ispumoane ali su mnogo udobnije i imaju tako bolje naleganje na zemlju pa tako i bolji grip i bolje vucu. Npr ja na prikolici imam radijalne i pumpam na 3,5 bari, ona malo legne pod teretom ali posle tovari koliko hoces sto je legla legla je, takva ostaje..Pa baš tako Alene, uvijek se učini da treba još pumpati.
- - - - - - - - - -
Možda 2.5 bari jest mnogo ali kad vučem 10-11 metara drva na prikolici onda baš i nisu previše naduvane.