Borislave,neces verovati,ne da je lak u odnosu na tezinu koja je napred to je malo neverovatno,stim sto ja imam samo dva tega napred izbacena,a dva mi stoje u rezervi,naravno i nemogu reci da je laksi od svojega originala i sa svoje gume 6.00-16,daleko otoga,za nijansu je tezi,ALI ti da znas koliko sam mu ja masti stavio-napunio samo da se cudis,i moram reci,da relativno cest i podmazujem,ne samo vucu nego i sve drugo,ali cesto,jednostavno mi to navika tj,naucio od malena uz oca,e sad,dali to zbog toga ide lako bemliga,a ne samo i to,do sada sam 3-4 puta promenio ulja u samom difu,mislim verovatno nisam normalan,al kad je ulje dzabe i babi je drago hahaha.Medjutim,stavljao sam mu ja sva 4tega,aa dosta tesko,a tek u oranje,savi mi ruke u osmicu,nema vajde,skinem ja dva i teram sa dva,ali u oranju poteze,inace ovako pije vodu,sto se tice nekog serva-hidra,naravno da hocu,obavezno,samo mi neda vreme,neznam gdecu pre,kao sto napisah,zeza me ta blokada,poce i ta hid,lamela,druk lezaj i on je tu negde,aa tek zadnje gume,pak kad zadnje gume,greota treba prednje gume..pa kad to saberes i oduzmes ja bolje da kupim nekog duplaka hahaha naravno sa dobrim gumama haha....