Ursus

Kad ste vec kod duvanja guma,pre mesec kad sam montirao nove gumar duva li duva, na 1.8 ja rekoh to ne sme manje,on kaze ako hoces da ti garancija vazi drzi ovaj pritisak..e sad.......

Tako i ja kad sam montirao nove i ovaj drz da ih napumpa na 1,6 ili 1,8. Ja ne, a on zapeo da pumpa. Bio sam sa prikolicom pa me pita jel tovarim nesto na nju jer ako tovarim ne moze manji pritisak. Ja mu reko " pumpaj ti, a ja cu kuci da ispustim ". Tek tad vide koliko je sati i napumpa na 1 ili 1,2.
Borislave, slucajno znam gde ima i to par komada.:osmeh:

Mora i on. Ja kad sam gledao on mi deluje kao GMC dif, samo sto je sam dif nekako tanji. Sirina je otprilike ista. Kako tebi izleda, jel vece odstojanje od zemlje ili se meni cini?

Ne secam se u kojoj temi je Landini napisao da tako duva gume na 560,i onda su on i Bobo polemisali oko toga.

A sto se gumara tice,isti slucaj sam imao pri montazi novih guma,zapeo da duva pa to ti je.Kao tako treba a traktor vidi kad mu dodje u radnju.I nekako ga zaustavim na 1.5-6 a hteo je da tera preko 2.Kad sam dosao kuci popustim na 1,2...posle sam popustio na 1.Tako su naduvane na oba i na ferdzi sam popustio na 1.Bolje prijanjanje,naleze i hvata ceo krampon,nema proklizavnja.

Vi se raspisaste, ali da se ubacim sa jednim pitanjem. Da li ste naknadno ugradjivali manometar za pritisak u vazdusnoj instalaciji na C-360. Verovatno moze da se ugradi bilo koji manometar?

Molim,samo,12-13m3,ma daj Borislave nemoj sad bas da me brukas,pa to ce Tomica Vinkovic da vuce,pa to bre bez 15-20m3 bruka da komentarisemo,ma odma ga teramo u zelezaru,auu....hahaha

Mogao sam ja KOLE napisati da sam vozio i 20 metara ali kakve mi koristi od toga, ja samo kažem koliko sam realno vozio. Kod nas su ovdje jako loši putevi pa tako da sam morao ići sve 1-2 brzinom do asfalta.Kod mene je prikolica 4x2 metra, e sad ne znam možda je kod nekoga veća prikolica pa je lakše i voziti drva. Ovdje kod mene je jedan komšija sa Zetorom 7011 vozio 14.50 metara sa Imt prikolicom i sve uzbrdo 2 brzom.A ovo što kažeš da bi Tomo Vinković mogao da vozi ovoliko koliko sam ja,on bi možda mogao samo da vuče praznu prikolicu, neznam dali bi mogao i to hahaha.

Borislave,naravno salim se ja,ne zameri,nego da ne brukamo ovu nasu dv,a inace sam ti ja sa podnozja planine Velikog Jastrepca(sa Toplicke strane),tako da je meni sve to poznato,samo cepaj po gasu..

Mogao sam ja KOLE napisati da sam vozio i 20 metara ali kakve mi koristi od toga, ja samo kažem koliko sam realno vozio. Kod nas su ovdje jako loši putevi pa tako da sam morao ići sve 1-2 brzinom do asfalta.Kod mene je prikolica 4x2 metra, e sad ne znam možda je kod nekoga veća prikolica pa je lakše i voziti drva. Ovdje kod mene je jedan komšija sa Zetorom 7011 vozio 14.50 metara sa Imt prikolicom i sve uzbrdo 2 brzom.A ovo što kažeš da bi Tomo Vinković mogao da vozi ovoliko koliko sam ja,on bi možda mogao samo da vuče praznu prikolicu, neznam dali bi mogao i to hahaha.
E tog bi voleo da vidim sto je natovario 14.5m na imt prikolicu.Na nju kad natovaris postenih 7m ona ima sta da nosi.

Послато са m2 note уз помоћ Тапатока

To je ono kao na youtubeu kad vidis snimak i pise 15 metara a ono ni upola nema.. Frljaju se mnogo sa tim metrima..

Nazad
Vrh