Borislave,Aco,ja se bas u svemu nebi slozio sa vama,sa moje tacke gledista,Borislave felna guma za napred mora biti kako prenos trazi,nemoze biti kako da kazem,napamet,tj,felna guma NESME biti mimo dozvoljenog prenosa,tj,veca od dozvoljene tolerancije, moze biti pogumno po vozaca,samim tim zavisno je kada,i na kojim mestima se ukljucuj,ali u glavnom vi u tom slucaju vucu nebiste smeli ukljucivati,a sto zema Aca kaze,da bi prednji trap bio mnogo vislji,to sada i nema neke veze,jedino estetcki bas i nije na oko,alii,pitanje kako je odradjeno kacenje-vesanje samog difa na kuciste kolevke,dali je odignuto ili spusten dif,itd,ali sto se gume-felne tice tu nece moci a ni smeti,ono moze svasta da se stavi, ugradi,nabudzi,ali pitanje je kako ce da izgleda i kako ce mu vrsiti funkciju,ovo je sto se tice samougradnje,a nekog pribliznog originalnog traktora e tu se prica moze promeniti itd,sto se tice tegova,ti Borislave mozes staviti i dodatnih 600kg,onda bi trebao razumeti sta se onda desava,a smatram da je bespotrebno,sem od onoga sto fabricki ursus tegove ima,pa i za to je malo problem,a ako nemas hidr,volan u recimo oranje kida ruke itd,itd,posto kazes da ti vuca lepo ide bez problema sa tim gumama koje imas,onda nediraj nista a za kasnije cemo videti dalii ce to biti tako?! a i da te pitam,posto sam ovih dana zaboravio,sta ti pise na samoj plocici traktora,bez br,motora....izvinite i ti i Aca,ali ovo je moje vidjenje,toliko,pozzzz