Ma ne Borislave kakve biksne,nista ja to pipnuo nisam,jeedino sta sam primetio,da mi u gurajucoj sponi-stangla tj,do glavcine na difu, po malo ima lufta u biksni,medjutim meni to nista i ne smeta,trenutno,ali,kad to spomenu,zale mi se ovi drugi da,im cesto strada kraj spone glave volana,i iso sam da vidim sta se to desava,medjutim,ja neki specijalni kvar nisam mogao da ustanovim,e,sad,ako uporedim svog i toga nekog tamo,ja proste se zacudim,pa kazem ovako,meni su spone jos uvek prve fabricke,znaci, ali nikada ih nisam menjao(mnogi nece verovati),ali zato sam na njima gume prasinjare promenio za punu kofu,a taj neko tamo ili kada je ugradio dv promenio par i vise komada,pa se ja pitam,dali sam ja lud-nenormalan(hahaha)iilii je to zaista kod mene,tooliko dobar fabricki kvalitet,bio u to vreme,ili je od redovnog podmazivanja,ili je do pazljivog vozaca(nebitno ko je),a sa ove druge strane,los kvalitet,nepaznja i nebriga vozaca,stvarno neznam,a moguce i da sam ja lud haha,pa,pazi,covek mi donese dve spone u saku i treca na traktoru,sve tri bukvalno nove,ove dve ma lufta koliko hoces,a ova na traktoru vec pokazuje,i jos sta sam primetio,da ga lose odrzava,probao sam da ga vozim,sa nijednim tegom napred,ma otpale mi ruke za 10-20m,itd,i neznam sta reci za dalje,eto Borislave,naveo sam jedan zivi primer,neznam kako to kod tebe...