Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
a,i moje su Petlas 9.5-20,no,bolje ti vidi sa njime,slovencom,od koga si kupio traktor dali on nesto zna,ali ja mislim da ti neces moci voziti na postojece gume 8.00-20 kada stavis zadnje nove 14.9-20,dobro da obratis paznju..mislim,ima tu mnogo detalja koje ja tu sada nemogu predvideti napamet..
Nisam mjerio tačno u mm ali tu su negdje iste.Skupi su da, znaju slovenci šta valja, prije negdje sam vidio na njihovom oglasniku ursus c360 4x4 8400evra.
- - - - - - - - - -
Kod mene jedan čovjek isto ima ursusa duplaka c360 ali kod njega nije usklađena vuča, kad ide 2 ili 3 zadnji točkovi guraju prednje zato što je napred stavio manje gume.
A ima još jedan čovjek ovdje kod mene c360 4x4 kod njega je par puta pucala poluosovina na prednjoj vuči ali više ne puca, nekako napravio ali kod ova dva traktora što sam naveo su drugačije prednje vuče nego kao kod mene
nepazljivi ljudi sve mogu polomiti,ja jos nisam cuo da je neko polomio sem sada od tebe,jedino sto im pucaju gume,usprave ga pa kad rokne u zmlju i pukne guma,desi se da iskrive sponu tako nesto sitno,,kako mislis nije kao kod tebe??
nevredi ne vidim je dobro,jos nisam opravio komp,cak ni ja nemogu poslati..
- - - - - - - - - -
postoji samo dve vrste dzemsova,jedan je jaci a jedan je slapsi,na jednom se dif razdvaja preko pola i gabaritno je manji a na drugi se srce vadi sa strane gabaritno je veci kao kod mene,da verovatno je taj gabaritno slapsi..no dobro ljudi probaju i prae svasta,sto da ne..
kod mene samo jednu stranu,nema potrebe za obe,ali ima ljudi koji su trazili jos malo za neki cm suzavanje na obe strane medjutim nema potrebe,jednostavno ljudi nevole sirok prednji trap a i kao estetski im lepo,medjutim i nije dobro,nerazumeju itd..
Borislave, nisam trazio vucu. Imam sad preca posla pa ne znam sta cu pre. Kao sto sam skoro i napisao poceo sam i da se premisljam da li uopste i da je ugradjujem. Videcu zimus kad dobijem vreme i vreme sta cu i kako cu.
zemo Aco nemoj tako,staje to za tebe par komada evrica,dok trepnes sa vucom si u pokretu,vidi sa Borislavom mozda ima nesto povoljnije cisto se raspitaj,mozda ces moci nesto da premostis itd..