Ursus

Vitlo ima prenos preko lanca i lancanika. Dosta je jako. Ja sam sa njim vitlao cerove po 2,5 m drva u njima sa sve granama. Trupac 1,5 kubika livena gradja isto bez problema izvitla.
Kakvo je ono tvoje?

Landini, istina treba traktor bliže 100ks da se iskoristi a kod nas ovo isto vitlo nosi zetor 6045 samo je vitlo 15 tona. A ovo što kažeš da fergo može da radi sa ovim vitlom, on njega može samo da nosi u transportu a da radi sa njim ne može zato što je vitlo za njega prejako,bez uvrede .

- - - - - - - - - -

Landini kod nas ljudi rade samo sa ovim manjim vitlovima od 3 i 5 tona sa fergom pa sam zato napisao da ne može sa ovim od 10 tona da radi.

- - - - - - - - - -

Landini kod nas ljudi rade samo sa ovim manjim vitlovima od 3 i 5 tona sa fergom a nisam znao da može i sa ovim od 10 tona.

Pa i ja sam trazio i nista ne nadjoh ni ovde ni u madjarskoj.... ne verujem da je ista

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока

Nije los traktor, generalno sam zadovoljan sa njim, menjac mu je malo slab, moras malo ipak povesti racuna... o odnosu snage i potrosnje ne zelim da govorim, smesno je.
6206 u opste ne preporucujem zbog menjaca,drug ga ima i stoji mu poslednjih 15 god, skuplja prasinu, radio mu menjac vise puta, i to mu radio covek koji je strucnjak za dajca, al' ne vredi, prejak motor za taj menjac a ovaj ostar na gasu...

Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока

Aco jel mozes da slikas taj reduktor za uklj. za prednju vucu sto pravi tvoj drug? Od koliko zuba ide zupcanik i jel bi hteo da proda samo reduktor?

Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока

Marko, on je taj reduktor vec ugradio coveku na traktor i traktor je otiso. Nazalost nisam slikao posto sam stalno bio u nekoj zurbi. Broj zuba se bira u odnosu na prenos traktora i imas mogucnost 49 ili 51 zub. On te zupcanike kupuje, a ostalo sve pravi. Sad trenutno znaci nema reduktor.

Pozdrav svima,postovane kolege,da nebi doslo do ne namerne zabune mojom greskom u pisanju,da vam se izvinim,izvinjavam se.Na mom Ususu 355 dv,sa ukljucenom dv u sve brze brzine radi normalno kao i bez ukljucivanja dv,stim sto nemoze u spore sa ukljucenom dv.I, da napomenem,da prednja vuca tj,prednji diferencijal sa okretnim-pomicnim glavcinama(ili kako ko zove)od,kako je ovde navedeno,vojnog Tama 5000-4500 ne odgovara na ursusa c355-c360 a,i ne pokusavajte.

Borislave,i ocekivao sam da ces to da me pitas,mozda nisam dobro propratio tebe,dali si ti ubacivao vucu ili si tako kako jeste kupio,ursus sa dv ili samo dv??pa i nemoze ni biti iste gume jer se oni razlikuju,bez obzira sto je diferencijal isti i isti br.zuba u samom reduktoru,ali zato je razlika u prednjoj felni-gumi drasticna razlika itd,kod mene bi mogla doci jos veca guma..

aha,Borislave posto ti nisi postavio dv,pitanje za tebe,dali ti je taj prodavac rekao sta ces da radis kada potrosis zadnje gume ili ti u kojem slucaju,nedaj Boze pukne zadnja,a prinudjen si da zadnje kupis nove,sta se desava sa prednjim 8.00-20??? to je lepa cena i lepo izgleda masina,svaka cast,i jos ,koje su ti zadnje gume??

KOLE,hvala, jednom mi je pukla zadnja guma pa sam stavio od ovog običnog ursusa gumu na duplaka i išao je normalno.Na običnom Ursusu su zadnje gume 14.9 28 a na duplaku 420/70 r28.

- - - - - - - - - -

A prednje gume ostaju iste.

Nazad
Vrh