Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije bio nov,bio je star par godina,kupio sam ga od prijatelja,znao sam taj traktor.@ Vivak jel tvoj 355 bio nov odnosno jesi mu ti bio prvi gazda?
Uh druze moj sad ga pretera,pa taj tvoj Ursus jaci od 577DV.3) U istezanju armaturnog gvozdja otkinuo sam armaturu fi 10....komsija sa 577 dv vukao je ceo sat da otkine jer kad mogu ja sa Ursusom moze i on ,,,,al ne mogase nesto.
Раковица 65 да оре са Имт 755 и једва иде..Какве се овде небулозе лупају мајко моја.Ne priznajem da je 360 u bilo kom poslu slabiji od Rakovice ili 560-565.Moja iskustva su drugacija.
1)Jednom prilikom sam tanjirao njivu u ravnici,a preko puta su tanjirala dva brata sa 558 i 565.Prvi prohod lepo idem drugom da poravnam,nigde ne zurim,a oni se nadrkavaju,kao utrkuju samnom,pa kao izlete na njivski put da se okrenu.Nista ja kuliram i solo teram,pustio radio slusam muzikicu,,,dok nisam prosao prvi prohod a onda da im pokazem na koga se nadrkavaju dripci.. u drugom prohodu krece na radiju kolo Kolubarski vez,,,i onda cetvrta i patos gas.Matrori dripci su samo zinuli od cuda kako zver ide i ostavlja ih u oblaku prasine.Od sramote su stali kao prave pauzu.
2)Komsija koji se kurci sa Rakovicom 65 priznao je u sumi na licu mesta da nije video u zivotu da neki traktor moze da uzbrdo izvuce celo drvo neokresano i to u kontra smeru,prvo krosnja da ide napred,kad je video kako izvlacim granicu prvom na trecini gasa.A Urke samo prede i nosi je kao da je cekrk vuce.
3) U istezanju armaturnog gvozdja otkinuo sam armaturu fi 10....komsija sa 577 dv vukao je ceo sat da otkine jer kad mogu ja sa Ursusom moze i on ,,,,al ne mogase nesto.
4) Komsija sa Rajkom i Zmajem 212 cim oseti brda i malo klizavo uvrne Rajka,promesa guzovima i naravno gas mu je do patosa,a ja sa 360 i Zmajem 212 samo štrikam prva brza mali gas,bilo uzbrdo bilo nizbrdo,bilo mokro bilo suvo,vuce ga kao kotaricu za sobom,igra se sa beracem.
4)Od svih Rajki u selu vucem plug veceg zahvata,oni se rvu i urlicu sa 755 a ja vucem 14 coli pa samo peva trecom.
5) Vucem vecu prikolicu od svih i to lagano,bez propinjanja bez patosiranja gasa.5 bunkera kukuruza,3 kubika sodera.....
A zivim dalje od asfalta i u 5 puta vecem brdu nego komsija sa Uba.
Momci nemo se uzbudjavate ako vas obidje neki Ursus ipak je to zver samo treba umeti sa njom.
Derane = decko covece
Napisi kako si ih odrzavao i kada kazes kada ne valje na Ursusu manjac napises kakav je npr na R65 i td . Nemoj ono koja mi se " zenska " vise svidja nego lepo cinjenice .
------------------------------------------
Da napomenem za dezurne dusebriznike da nemam apsolutno nista protiv traktora kao sto je IMT ili Rajka i kada verovatno bih ih kupio ako bi se uklapali u meni potreban opseg poslova .