Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moj komšija je povezao ručnu preko pedala,kao privremeno.Pisano je vec o tome.Kocnice se prerade tako sto povezes rucnu da koci na pedale,i ako me dobro secanje sluzi pisano je da ne koce najbolje u nazad kad ides.
Sam kvalitet delova je kao i kod nas mala privreda,pa na sta se naidje u prodavnici....mozda cilindri od Zetora budu kvalitetniji.Ili ako mogu da se nameste cilindri kvacila od Lade,na oko mi deluju slicni kao levi spoljni cilindar.
Ma ja sam se jednom dok smo ispustali vazduh iz njih nasalio da cu da ispustim kocionu tecnost i da budu barem vazdusne kad uvek ima vazduha. Taj njihov kvalitet nikako nije kao nasa mala privreda jer od zimus do sad da me zezne glavni kocioni to je nikakav kvalitet, a traktor nije mnogo ni koriscen.
Sad se nesto mislim da prepravim noznu na rucnu. Za Ladine cilindre sam cuo da odgovaraju, a ne znam koliko je i to dobro resenje.
@ Manjevic
Imaces muke jer kod njega mora biti stalno ukljucen kardan da bi bila ukljucena hidraulicna pumpa,tj da bi dizao poluge...
Radio sam dugo godina sa 355,price,price i samo price o maloj potrosnji.Traktor kao i svaki drugi sa mnogo nedostataka,krenuvsi od menjaca koji iskace iz brzina,kocnica pa do kardana koji mora da radi zbog hidraulike,lose obrade i kvaliteta delova.Njegovo potezanje i nije kako se pise i prica,nista spektakularno,za moje potrebe on nema snage zato ga je zamenuo traktor slicne snage domace proizvodnje.
Nisam zadovoljan na taj traktor,meni se nije svideo.
Do rata u HR kod nas se Ursus smatrao za los traktor,jeftiniji od domacih,posle rata Ursus,Zetor,Torpedo postaju vrhunski traktori.
Tebi kolega svaka cast na tome sto toliko hvalis IMT traktore i uopste sto si toliki zaljubljenik u domace traktore, ali nije ti lepo da napises ovde da pricam neke nebuloze. Ja 533/539 nisam imao vec sam za to cuo od coveka koji je ranije kupio nov c-360, a kasnije i nov 539. Takodje i od coveka koji je imao polovan 533 i C-355. Pa ako oni lazu, onda i ja lazem, a stvarno malo trosi.Možešda pričaš neke nebuloze da troši manje od 539 to su fantazije točio sam ja ursusa 360 i dobro sam vidio koliko oće da popije .