Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da je kod mene u saobracajnoj 47ks za 355Ne znam gde su pronasli te podatke 45 i 52 ks....u knjizi iz koje sam preslikao šeme sto sam postavio za 355 lepo pise 55ks,kod mene u obe saobracajne za 360 pise 60 ks.Valjda ovi u supu znaju koliko ks ima koje vozilo.
Bilo kako bilo i koliko god da ima ks ide ko azdaja.Ne boji se nijednog favorizovanog traktora.
Ispod trecine rezervoara ne idem u brdo...u ekstremnom brdu iznad polovine,obicno oko 2/3.Zavisi od posla.Njivu sa najvecim nagibom kosim i baliram i uvek gledam da bude minimum 2/3 jer je nagib skoro pa vertikalan.
U uputstvu pise da mu je to snaga na izlaznom vratilu,znaci na kardan,a snaga motora 45ks.Kod kuma bas pise 45ks.Kod mene u saobracajnoj 36kw sto mu dodje 49ks,a toliko ima i po uputstvu.Kod rodjaka ima plocica sa snagom motora na 355 i koliko se secam je 42ks.
Koje su gluposti ova nadvlacenja traktora.Ipak ne mogu da odolim da ne postavim video.Ursus iako nize zakacen i nesto slabiji i laksi ne popusta pred IMT 560.