HvalaProvjeri O-ringe na cjevcici koja vodi ulje sa pumpe prema razvodniku.Ona ima dva O-ringa.Na dijelu koji ulazi u kuciste dif. i na dijelu koji ulazi u dekl.Izvadi je i zamjeni oba O-ringa(gumice).

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
HvalaProvjeri O-ringe na cjevcici koja vodi ulje sa pumpe prema razvodniku.Ona ima dva O-ringa.Na dijelu koji ulazi u kuciste dif. i na dijelu koji ulazi u dekl.Izvadi je i zamjeni oba O-ringa(gumice).
Ne od pozadi nego sa strane znači do blatobrana,kad sedneš u traktor onda leva strana.Tu se šteluje plivajući hod, ako misliš na šaf od pozadi
Jedino što mi pada na pamet je izlaz za ulje za drugo crevo
Evo našao sam sliku na ovaj šraf sam mislio crvene boje,i kad se odvrne izgleda kao obični čep
U planu mi je kupiti plug dvobrazni hidraulićki okretać a na ursusu c-360 imam samo jedan izvod hidraulike pa me zanima kad ugradim i drugu cijev za povrat dali je to sve što treba da bih mogao okretati plug
Ursus c-360 ima fabrički dvostranu hidrauliku samo što je kod vas verovatno namontiran samo jedan izvod. Ispod sedišta gde je priključen jedan izvod ima mesto za drugi samo je verovatno još sa fabričkim čepom, Obeleženo je strelicama.
Ako se na pr. na jedan stavi kipa beraca a na drugi kljunovi da li to funkcionise tako sto uveka kada zelim kipovati moram da spustim kljunove dole?Da ima strelica.
Znaći samo rućica za kipu dole ili gore.