Ursus

Definitvno vozac Ursusa je kriv za poraz... Stisnuo je kvacilo i kad je ponovo pustio vec je bilo kasno..

Da nije stisnuo kvacilo klali bi se do sutra i niko ne bi pobedio...

To nadvlacenje je glupost obicna... treba dosta jaci traktor da bi i slabijek nadvuko koji em vuce na kontra stranu...

Ma bezvezno rasturanje stroja dosta ga zaništim po njivi još da se tako nadvlače.
Mora da je gadna dosada.

Jel je uzimao neko delove od ove firme http://ursussrbija.com/kontakt/ koliko su kvalitetni?Sa cenama izgleda da su najjeftiniji.
Izgleda da je to neki prevarant u pitanju.Zvao ih moj komsija za neke delove i sad posto smo mi blizu Leskovca,nekih 45km,valjda prepoznali oni po naglasku i samo mu kazu "ne prodajemo delove leskovcanima".Posle kaze prijatelju da nazove i prijatelj kaze da zove iz Bojnika,a ovi ponovo "ne prodajemo delove leskovcanima".Nama nije jasno o cemu se tu radi,ali bice da je neka prevara.

Nije velika prevara,ja sam narucio zupcanik za drugu i trecu i telefonom mi je reko da je mislim oko 3500 a kad je stigo kod mene bio je 4500.Posto sam zurio da sklopim traktor nisam ga ni zvao da ga pitam sta to radi,ali evo sad ima dobru reklamu.

Da li Ursus 904 moze da ore bez tocka? I da li moze da vuce 3x35? Zemlja je izmedju lake i teske. 539 vuce 2x25.

Aco pod brojem 6 je deo koji trazis.Probaj u Krokusu,mozda imaju,preko kataloskog broja lakse ce videti imaju li na stanju.
Ili na nekom traktoru sto ga rasturaju u delove,ima ih po oglasima.
2ij6p86.jpg

Pozz.Poznavaoci ursuza,jel zna neko razlog probijanja dihtunga dekle hidraulike,ona dole dekla na kojoj se drzi pumpa.Po drugi put u sejanju mi gubi ulje dole,cim dignem sejalicu ono curi...pre 2 dana je stavljen nov dihtung i sad opet pusta ulje :udri:.

Jel propusti kod cijevcice sa gumicama koja vodi ulje sa pumpe prema razvodniku.Tacnije ppropusti li na prednjem dijelu dekla prema mjenjacu.

Provjeri O-ringe na cjevcici koja vodi ulje sa pumpe prema razvodniku.Ona ima dva O-ringa.Na dijelu koji ulazi u kuciste dif. i na dijelu koji ulazi u dekl.Izvadi je i zamjeni oba O-ringa(gumice).

Nazad
Vrh