Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prije 5 g sam kupio ursus c_360 kojije onda malo dimio na auspuh u oranju, tada je majstor rekako da nema ursusa koji nedimi u oranju. sada je poćeo već dobrano dimiti i sa praznom prikolicom, ulja ne troši.
Jedan majstor kaže da su u pitanju gumice ventila , drugi da on nema gumice na ventilima i da nezna što raditi treći opet da je to ursus.
Uglavnom se uvijek zajedno pregleda PVP i dizne.Ako i ima problem prvo se provjeravaju dizne pa onda PVP.Ovako se radi kad vlasnik nije financijski dovoljno jak.
Prije 5 g sam kupio ursus c_360 kojije onda malo dimio na auspuh u oranju, tada je majstor rekako da nema ursusa koji nedimi u oranju. sada je poćeo već dobrano dimiti i sa praznom prikolicom, ulja ne troši.
Jedan majstor kaže da su u pitanju gumice ventila , drugi da on nema gumice na ventilima i da nezna što raditi treći opet da je to ursus.
Ja najvise sumljam na njih.Videcu kako ce da se ponasa kad ih podmazem pa ako i dalje bude isto ne znam jel bi smeo malo da skratim oprugu?Aco moze biti do srafova-utvrdjivaca brzina.Promenuo sam na prvoj i rikvercu,i prvih par saltanja je islo na cim,,izvrnem sraf ponovo,malo nauljim onaj klincic,da udje ulje u sam utvrdjivac i vratim ga,onda sve leglo na svoje mesto i salta normalno.To sam prosle jeseni zamenuo.