Nema,nema.Nikakva sajbna ni podloska,vec samo konus.Ali sve je to namesteno,ovaj put prilicno pazljivije i sad radi normalno.
,slicno kao pre,ali primeti se razlika samo zbog toga sto sad ima bolje sagorevanje pa primetno manje pusi i dim je drugaciji.Izgleda da sam kod dizni pogresio i kod samog postavljanja.Mislim postavljanja,jer sam pre nego sto sam stegao diznu ja na nju prvo ucvrstio cevcice.To je velika greska.Jer one mogu malo da iskrive diznu i posle stezanja koje nije ravnomerno ispocetka moze doci do lufta.E sada sam prvo njih bas pazljivo stegao,pa posle cevcice.I sad sve radi ko sat.Nema da se cuje duvanje nigde,a takodje nema da pusta naftu nigde.Inace sam poslusao savet
zdravko79 pa mesto originalnih srafova ,ja kupio obicne u gvozdjari sa navojem po celoj duzini,odsekao koliko mi treba i to posle zavio u kuciste.Jer ocito ni oni fabricki nisu nista tvrdji od ovih u gvozdjari.Tu mi se samo javlja pitanje da se kasnije usled vibracije ne pocne setati ona "kapa"sto naleze na diznu i pritiska je,i skidati navoj,jer se ona oslanja na njega.Ali mislim da nemoze doci do toga.Stegao sam dobro,a ako bi se i mrdalo usled vibracija i da nema navoj to nebi pomoglo nista.Glavno sad je sve tu u redu.Takodje sam u pumpu pomerio malo do sredine onih slicovanih rupa,jer mi je kao sto sam rekao,pomereno bilo skroz ulevo,tj. napolje.Cini mi se da radi dobor sad.
Primetio sam odavno,mnogo pre nego se ovo zeznulo da pri malo vecem gasu kao da neradi ravnomerno motor,to i sada radi tako.Na malom gasu,leru,radi normalno,al kad se da malo jaci gas,al ne pun,on nekako ritmicno smanjuje i povecava gas.Ali ne kao stari ferguson,vec dosta blaze.To mi nije jasno zasto radi?I sad tako slicno radi,alli ipak mislim da to nesmeta nista jer u radu se nista ne primecuje da je slabiji ili sta slicno.Nego me malo kopka.
Al dobro,glavno ono najbitnije je sad sredjeno,tj.sad traktor radi.
Tako da hvala svima na savetima,dosta ste mi pomogli.
Pozdrav!!!
Zlatko