nikola ilic
Član
Nista strasno,tjs normalno za njegovu snagu i sta radi oko 15lit/kj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znam da je o tome pisano ranije ali moram da pitam da li sme da se koristi multipover kodteskih radova (oranje tanjiranje) u polozajukornjaca, mislim na traktor od 160ks.Veliki je promasaj taj menjac,ipak malo je to brzina...ali ako se prikljucci dobro izaberu(zahvat,broj pluznih tela,)ne predstavlja problem...ako radi multipover dodatni je +. jeko prost i jednostavan traktor,sa minimum odrzavanja i kostanja istih .
Da li je bolje uzeti ursusa od 120 ili 160 konja posto kostaju priblizno i da li ovaj od 160 ks moze da radi sa cetri brazde.Ovo ne pitam iz ciste radoznalosti vec mi je namera da u skorijem vremenu postanem vlasnik jednog od pomenutih traktora.
Sa 160kom koji spremac si vuko i koje sirine?Zato sluzi multipover...mada i bez njega ide...podrivanje drugom,oranje trecom,spremanje prvom(brzom).samo treba izabrati odgovarajucu masinu iza.
Sa 160kom koji spremac si vuko i koje sirine?
Znam da je o tome pisano ranije ali moram da pitam da li sme da se koristi multipover kodteskih radova (oranje tanjiranje) u polozajukornjaca, mislim na traktor od 160ks.
Nema neke velike razlike.....
Osim toga16145 ima "samo" 145 ksmotor ima razlike,radilica,upravljac,velicina guma,palice menjaca,komfor kabine itd
245 da,145 ima 155-6 ks.16245 ima 160ks.