Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
da li je neko mijenjao na ursusu 335 glavnu pogonsku osovinu u mjenjaču meni se pojela tamo di ulazi u zupčanik 3 brzine.zanima me da li se ona vadi naprijed prema motoru
sale misliš kad ga malo razdvojim da bi mogao donji snop da pomjerim malo nazadPankin ako me dobro sećanje služi moraš i menjač malo rastaviti tojest malo ga razdvojiti komplet kućište menjača od kućišta diferencijala i hidraulika, ako želiš da izvučeš spojničku i da je vratiš, pazi na igličaste ležaje.
Veliki je promasaj taj menjac,ipak malo je to brzina...ali ako se prikljucci dobro izaberu(zahvat,broj pluznih tela,)ne predstavlja problem...ako radi multipover dodatni je +. jeko prost i jednostavan traktor,sa minimum odrzavanja i kostanja istih .Da li to znaci da sa tim trobrzinskim menjacem ne moze da u potpunosti iskoristi snagu.
Masine su iste samo sto ovaj drugi ima turbo.Mozes glat raditi sa 4 brazde,a od hidraulika zavsi u kakvom je stanju dal ces moci dizati obrtac,a mnogi nemogu.Da li je bolje uzeti ursusa od 120 ili 160 konja posto kostajupriblizno i da li ovaj od 160 ksmoze da radi sa cetri brazde.Ovo ne pitam iz radoznalostivec mi je namera da u skorijemvremenu postanem vlasnikjednog od pomenutih traktora.