baneboss75
Član
Što se pumpe tiče,nemogu ti pomoći,ja tek imam u planu kupovinu Ursusa,pratim temu i učim o manama i vrlinama.Ovo za Krokus sam saznao na temi,možda bi trebao da pročitaš,pisano je mnogo o hidrauličnim pumpama.poz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da,da,tako rece i kolega mityo , hvala jos jednom i pozdrav svima na forumu@ bojan bor....izmerio sam cev od koje sam napravio biksne spoljni precnik 28 a untrasnji 22.
ne razbušuje se hilzna već se ubacuje kompletan sklop od zetora i onda nema problemabaneboss75,procitao sam tvoj post i vidim da si u nedoumici,sto se tice snage. Pa da te posavetujem posto sam vlasnik c-355.Svako razbusivanje hilzni kod njega bi povecalo zagrevanje jer bi se otanjio zid hilzne i cesto bi pregrevao motor,koji je i ovako osetljiv.Dihtung glave se dobijao sa alatom uz nov traktor.Ja mislim da on moze da odradi posao i ovako sa pravilnim izborom brzina u radu.Ima ih 10 za napred i dve za nazad. Plug koji ja koristim 35 godina je imt-756/2 VK i u oranju nije potreban pomocni tocak.Ima precizan hidraulik i vrlo jednostavan za upotrebu.U oranju ovratina mislim da nema sporijeg traktora zbog presporog rikverca.Rad sa kardanom je omogucen na dva nacina,direktno i preko menjaca sto opet ima prednosti u nekim poslovima. Ima jos puno toga ali da ne preteramo!!
ne razbušuje se hilzna već se ubacuje kompletan sklop od zetora i onda nema problema