To isto važi i za podizanje priključaka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mnogi na ursusu neznaju da kardan moze i u rikverc da vrti.
U selu su kod nas kacili uvek dva traktora kad se ostri silokombajn, dok nisu majstori ustanovili da moze kardan u rikverc da ide.
Leva rucica u polozaj za kardan preko menjaca, menjac u rikverc, a desna rucica u neutral.
Mnogi na ursusu neznaju da kardan moze i u rikverc da vrti.
U selu su kod nas kacili uvek dva traktora kad se ostri silokombajn, dok nisu majstori ustanovili da moze kardan u rikverc da ide.
Leva rucica u polozaj za kardan preko menjaca, menjac u rikverc, a desna rucica u neutral.
Može preko menjača, menjač u brzinu reduktor na ler a leva ručica ima položaj samo neznam gde tačno bi na kojoj crti, probaj pa ćeš videti.
Parce okrugle cevi resava problem.Tako sam uradio,biksne napravio od obicne cevi.Izmericu precnik cevi pa cu napisati.Pozdrav svima.imam c 355 i imt 533.interesuje me koliki je fi rupe na poteznicama kod ova dva traktora..moram praviti neku biksnu da bi i sa ursusom kacio neke prikljucke.tre nutno nisam u selu pa ne mogu izmeriti.
Na Imt 533 bi trebalo da je ϕ22 a na Ursus 355 ϕ28