Prvo ja iz loseg iskustva iskljucivo kupujem traktor za koji ima delova da se kupi,evo naprimer u Sapcu,Loznici(moj kraj)a za Ursusa nema,samo Novi Sad i Ruma treceg,kad mi crkne nesto u brazdi,odem do grada kupim namestim i teram,a popravka traktora putem brze poste u sezoni mene ne zanima.(moje opredelenje)
Drugo Rakovica je u mom kraju pored fergusona nacionalno vozilo broj 1,u celom selu ako skupim 10 tegova dodatnih za Rakovicu pljuni me slobodno kad se vidimo(ne racunam na 3 nove rakovice u selu,jos su valjda tu tegovi),sve je to zavrsilo ili na kilo ili za neke druge stvari.Retkost je videti kod mene da Rakovica ima dva ili tri tega napred.
Trece,tacno je da IMT ima problem sa kocnicama pozadi,i ja i burazer to prepravljamo na mehanicke i dajemo garanciju 7-10 godina da ce da koci kao putnicki auto za 200 eura.Neki clanovi su se i uverili kako to koci.
Cetvrto,iako pokusavas da me ubedis da ja nevolim Ursusa grdno se varas,mislim i dalje da je jako dobra masina sa manom menjac,a sve ostalo svaka cast,dobro uradjno!!!!