Ursus

Pozdrav svima!

Kolega ima Ursus c355, i napuklo mu poklopac hidraulike, pa je zavareno al opet puklo!
Radi on, al curka ulje!
Dali znate gde bi se to moglo kupiti novo/polovno...bolje ova druga varijanta.
Ako imate neke brojeve telefona ljudi koji prodaju delove za Ursus, da se reši muke.
Unapred hvala...
pozzz joe!

Ja sam delove za Ursus narucivao u Subotici "Atlas sped", orginalni delovi, imaju sve i salju postom. Valjda jos uvek posluju, posto nisam skoro nista kupovao.

024/554-418
024/554-119

Kako se zove ovaj deo vec drugi put mi puca nevredi variti.Rucica menjaca se n
kukuruz-soja-2012-016.jpg
[/IMG]abije na to od ursusa 355 je

Za hiljadu i kusur dinara ti ne vredi variti sigurno ,jer nema tog vara koji ti može osigurati da ti opet ne pukne kada budeš spuštao traktor niz brdo sa recimo punom prikolicom.

u Bijeljini u Republici Srpskoj se otvara fabrika za sklapanje Ursus trakotra....poslovace sa fabrikom Elvaco,gde sam i ja kratko radio kao varioc...danas objavljeno,a hale su vec pocele da se prave...ide se na to da u naredne 3 godine pocne da se ugradjuje 51 posto delova koji se proizvode u Republici Srpskoj pa bi i cena bila jeftinija dosta..a posto mi vec imamo 35 posto podsticaja na nove traktore i jos to,doci ce nam veoma dobro...:bravo::bravo:

jbg Sova nemoj biti toliko nepoverljiv...mozda to i uspe i donese radna mesta ovom napacenom narodu...treba se nadati i boriti za bolje sutra...a da ursus je obnovio proizvodnju i sad se sire...

Ohoho, e to bi bilo radno mjesto za mene samo takvo. Em mnogo volim traktore, em blizu, em u struci...samo da ne bude još jedna od predizbornih patki...

Zombi spremi lovu za košarku ili se učlani u neku političku partiju koja je na vlasti, malo je off, ali je takva situacija ako hoćeš posao.

Nazad
Vrh