markokurjega
Član
bravica za paljenje tj.prekidač glavi, sigurno jer da je automat i posle vađenja ključa bi nastavio da alnasuje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Problem sa paljenjem sam riješio, našricao sam WD-40 u bravicu i dugme za paljenje i od onda više nema problema sa paljenjem ali danas mi se dogodio novi problem skoro da mi se zapalio.
Išao sam u 50 km udaljeno mijestu po jedan stroj što sam kupio i na povratku desetak kilometara od kuce poćelo nešta smrditi u kabini ali nisam mogao skužiti šta, sumnjao sam na struju da bi tek kad sam dosao kući vidio da je koćnica a nisam mogao vidjeti prije jer jena toj boćnoj strani bila krpa od koje se nije vidjeo dim, pedpostavljam da pakne nisu dovoljno odvojile a ja sam ga maximalno tjerao,
Ima li tu kakve samo pomoći ili zvati majstora?
koliko ulja ide u motor a koliko u menjac za ursus c-335,i koliko antifriza u hladnjak?
jel ti treba samo kuka ili komplet sa gornjim dijelomzna li neko gde naci kuku za jednoosovinku za c 335?
Pozdrav svima!
Kolega ima Ursus c355, i napuklo mu poklopac hidraulike, pa je zavareno al opet puklo!
Radi on, al curka ulje!
Dali znate gde bi se to moglo kupiti novo/polovno...bolje ova druga varijanta.
Ako imate neke brojeve telefona ljudi koji prodaju delove za Ursus, da se reši muke.
Unapred hvala...
pozzz joe!