Ursus

f51u87.jpg
[/IMG]

---------- Poruka napisana u 18:42 ---------- Prethodna poruka je at 18:34 ----------

gotovo samo jos da vidim dalu cu da izdevem gore ovu posudu za prasinu ili ne,ali otom potom za sad ce biti ovako

obavezno je podigni gore
uzmi plastičnu cev pričvrsti za kabinu nekako i gore stavi ovaj separator za prašinu
tu gde je sad ima najviše prašine

evo jedan video masina 4x4
http://www.youtube.com/watch?v=FmzTVZQldkU&feature=related

---------- Poruka napisana u 17:01 ---------- Prethodna poruka je at 16:53 ----------

da nema neko dobrog ursusa za prodati ?? oko 90.og godista sa kabinom??

---------- Poruka napisana 01-03-12 u 21:25 ---------- Prethodna poruka je 27-02-12 at 17:01 ----------

moze li mi neko reci od kojeg traktora bi bilo najlakse i najbolje uzeti kabinu i ugraditi na ursusa ...

Po dve brzine idu na sraf.Krajni levi i desni srafovi su za rucice za reduktor i kardan.Tri srafa u sredini su za brzine.
R i 1
2 i 3
4 i 5
Sad zavisi iz koje tebi iskace.
Meni je iskakala rucica kardana.Kad sam otvorio sraf,pukao federcic.Zamenuo sam ceo sraf.I vise nisam imao problema sa iskakanjem te rucice.

meni iskace iz 2 i 3 ali sam skidao onaj sraf i mislim da je sve uredu, opruga je citava, uporedio sam ga sam onim pored njega i nema nikakve razlike :sta:

Jel moze neko da mi kaze kako se ursus c-355 najbolje razradjuje posle generalne?Jel imao neko iskustva sa tim?!

Jel moze neko da mi kaze kako se ursus c-355 najbolje razradjuje posle generalne?Jel imao neko iskustva sa tim?!

Najbolje se razrađuje kad ga lagano vozas.Druga mogucnost je da radi na mjestu sa gasom malo jacim od lera.Mozes ga odmah i u posao al nesmije da radi u patnji.Patnja mislim nebi trebao da ga pustis da izdise.

jel dovoljno jedno 10 rs da radi u mestu,pa onda da se malo vozika sa 1000 obrtaja?

imaš u tehničkim uputstvima upute za upotrebu za tvog ursusa i piše ti detaljno kako se razrađuje

meni iskace iz 2 i 3 ali sam skidao onaj sraf i mislim da je sve uredu, opruga je citava, uporedio sam ga sam onim pored njega i nema nikakve razlike :sta:

Jesi li probao da stisnes palcem klincic koji viri iz srafa?Da li je ista tvrdoca federcica u tom srafu i srafu pored?
Ako je iste tvrdoce,ne razumem sta ga zeza.

Kolege bilo bi dobro da cujemo jos necije iskustvo ako je imao.

Kupi novi utvrđivac i probaj.To ti je jeftino.Ako tad iskace skidaj poklopac mjenjaca.

Skini poklopac mjenjaca i provjeri kakav je utor na kvadratnoj letvi na koju utvrđivac 2-3 reaguje.Ako je zajeden to je to.Usput ces imati priliku da vidis komplet mjenjac iznutra.

Nazad
Vrh