Rale 83
Prijatelj Foruma
TO NIJE TACNO , clanu sinisa 1979 je KNjIGOVODJA REKAO DA CE TO BITI OD 15.7 , A NjEGOV KNjIGOVODJA ZNA SVE (doduse isto ko i on , pisa uz vetar ) JER IMA VEZU U ILI SA GLAVESINOM TREZORAEvo i zvanicno obavestenje postavljeno danas http://www.mpt.gov.rs/postavljen/126/uredba preciscen tekst 13.6.pdf

Rale nam je malo jogunast..... c,c,c,c Evo da ti srce bude na mestu danas je provereno u Sub. trezoru i predaja zahteva pocinje 01.07 IAKO JE BILA VARIJANTA DA CE POCETI 15.07. A zbog toga sam i PITAO ostale clanove jer mi nije bilo jasno sta se desava a NISAM TVRDIO da ce poceti 15. Ako te ne mrzi vrati se par postova unazad i poooolaaako procitaj sta sam pisao,mozda onda shvatis.... E sad sto si ti ljut(pa pises to sto pises)ili vec ne znam ni ja sta na mene sta ti ja mogu.... Samo sad si vec malcak naporan sa ispravljanjem krive Drine..... Ako imas nesto da mi kazes posalji mi pp batali forum.... I da, da ne kazes da sam pi... evo izvinjavam Ti se javno sto sam postavio pitanje na forumu koji inace mislim da nije tvoj i izvinjavam se sto sam mislio da forum sluzi za razmenu iskustava,informacija.....