Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jok ti si usao! Seti se one privatne poruke sto sam ti poslao pre izvesnog vremena u kojoj sam ti napisao cime se sve bavim. Ti si prokomentarisao da sam ja samo prosao pored tih ljudi. E ako ne verujes meni pitaj clanove koji me poznaju s cim se bavim... @mladen88,@igor dulic.... Naravno da ovde ima pametnijih ljudi Rale, i od tebe i mene zajedno! Zato smo na forumu zar ne? Sto se tice vracanje knjigovodje..... Ne znam,mozda gleda u solju ili pasulj,a mozda vari bez maske pa tako sazna informacije... Uopste me ne zanima! Znam samo da zna znanje.Pa posto je yimus bila draginova vlast , koji je imao spremljene uredbe do100h verovatno da tvoj knjigovodja ume da vraca .
Posto si ti mehanicar , cemu ti sluyi knjigovodja , da nisi postao neki expert pa si usao u PDV
Mani dezinformacije , ima ovde ljudikoji imaju veceg obrayovanja od stalskog , ili i ti verujes u takve gluposti
ljudi dali ima pravo na subvenije jedna zena sad. muz gu placao pio i platio za ovu godinu i za krave uplatio ..
ali on nastrada .
i dali sad ta zena ima ista od ovoga.sto ce drazava valjda dati?
Ja madjar pa cistije i pisem i pricam.ljudi dali ima pravo na subvenije jedna zena sad. muz gu placao pio i platio za ovu godinu i za krave uplatio ..
ali on nastrada .
ljudi dali ima pravo na subvenije jedna zena sad. muz gu placao pio i platio za ovu godinu i za krave uplatio ..
ali on nastrada .
@Dukej
Sad jedan komentar: 15.08 je 3 rata PIO za tekucu godinu. 14.08.2010 je bila subota, prema tome pretpostavljam da onaj ko izmiruje obaveze u roku, da je 3 ratu uplatio u petak (13.08.2010) i znaci da je naj.bao.
Drugim recima, gde nadjose bas 14.08? Teorija zavere ili smicalica nase demokratske vlasti da kao i obicno najebe onaj ko je legalista i isplacuje svoje obaveze na vreme?