Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Veoma su neobavesteni i pricali su ti neistine.Danas bio u trezoru da predam za refakciju i pitao i za PIO i za predavanje ,za PIO kaže mora biti plaćena 2010 godina a 2011 nema veze s tim ,a period za predavanje ostaje 15.06 ,nisu dobili nikakvo obaveštenje o produžetku.
Sinoc smo bili na sastanku sa knjigovodjom i ona kaze da se zahtevi predaju 15.07,a to je saznala cini mi se od vrhovnog poglavice u trezoru.... E sad mozda je to samo za Suboticu.... Ne znam. Izgleda da nas Dusan silni opasno kara..... U svakom slucaju hvala @sandor.01.07.20011 .
Sinoc smo bili na sastanku sa knjigovodjom i ona kaze da se zahtevi predaju 15.07,a to je saznala cini mi se od vrhovnog poglavice u trezoru.... E sad mozda je to samo za Suboticu.... Ne znam. Izgleda da nas Dusan silni opasno kara..... U svakom slucaju hvala @sandor.
Oni to opet hoce da se malo blokira DRZAVA??
Slazem se, probam da citam malo unazad i ne ide mi u glavu sta se sve ovde piseDezinformacije u zadnjih nekoliko postova. Stvarnio me zanima odakle vam vise volje da pricate nesto samo da bi pricali, to jest da pisete da bi pisali.
Ne sekiraj se ti za naseg knjigovodju. A sta ja to serem?Zar tvoj knjigovodja ne cita sluzbeni glasnik , trebalobi
Nebranim politicare , al i ti seres , (zemunski) znaci preterano
Sta jos da napisemSinoc smo bili na sastanku sa knjigovodjom i ona kaze da se zahtevi predaju 15.07,a to je saznala cini mi se od vrhovnog poglavice u trezoru.... E sad mozda je to samo za Suboticu.... Ne znam. Izgleda da nas Dusan silni opasno kara..... U svakom slucaju hvala @sandor.