Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na koji način da provere, prvo moraju angažovati geometre da im pokažu njive a pošto su geometri privatnici koji moraju prvo da kupe podatke od katastra da bi izašli na teren bilo bi to mnogo interesantno, bolje da ne razmišljaju o tome nego na koji način da ovu državu izvuku iz krize i sam budžet a ne da se zamajavaju dal ja imam pšenicu na parceli od dva hektara ili 1,75. Ali od našeg ministarstva nije ni to čudo uvek ima para za neke gluposti.Nama nisu tražili ništa iz PIO.To će sami proveriti u sistemu.
Šefica mi reče da se što tačnije napiše stanje na terenu po parcelama jer će verovatno biti nasumične kontrole gazdinstava.
E tako bi trebalo biti ali takve ljude štite velike gazde i opet će se sve slomiti na običnom seljaku kojem je birokratija slabija strana.Neće se proveravati kulture,to im je samo zbog neke statistike,nego ko zemlju obrađuje,znači da straha nema.Postoje ljudi koji uzimaju dubvencije a ni ne znaju gde su njive koje su upisane.Za poštene paore ili ti one koji su gazdinstva prebacili na neke od ukućana nema zime a za ostale neka im je Bog u pomoći
da im j...m meni odbili zahtev sad još da odbiju i za krave pa onda stvarno neznam šta reći navodno treba nekih 42000din da im uplatim a pare ko zna kad će doći