Niko vam nije kriv.Plaćajte na vreme i nema nikakvih problema.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na koji način da provere, prvo moraju angažovati geometre da im pokažu njive a pošto su geometri privatnici koji moraju prvo da kupe podatke od katastra da bi izašli na teren bilo bi to mnogo interesantno, bolje da ne razmišljaju o tome nego na koji način da ovu državu izvuku iz krize i sam budžet a ne da se zamajavaju dal ja imam pšenicu na parceli od dva hektara ili 1,75. Ali od našeg ministarstva nije ni to čudo uvek ima para za neke gluposti.
kako kod mene u selu i ovi što nemaju stoke neznajuBrate vreme je da se malo druzis sa ljudima , batali tu marvu cela Srbija prica o tih 43000
To ne mora da bude tako,Niko vam nije kriv.Plaćajte na vreme i nema nikakvih problema.
evo clan Dukej je ovde sve objasnio do detalja u vezi placanja tih 43000 http://poljoinfo.com/showthread.php?2405-Uredbe-za-poljoprivredu-2011-god./page45kako kod mene u selu i ovi što nemaju stoke neznaju
branko nema se vremena sa posla na posao idem sad imam još uslužno da radim žito pa presovanje neko ima vremena da sedi ceo dan na forumu a ja nisam od tihNema tu nikakve filozofije, nego lepo platiš zadnjeg datuma kad je rok plaćanja i nećeš pogrešiti.
I prošle i ove godine sam platio zadnjih dana maja PIO i nema problema.
A ti todore treba malo više da se družiš sa nama na forumu i bio bi tačno informisan o svemu.
Meni mnogo više znači to što pratim prepisku u ovoj temi, nego da čitam uredbe i sve one papire koje ovi naši u trezoru okače po ulaznim vratima.
branko nema se vremena sa posla na posao idem sad imam još uslužno da radim žito pa presovanje neko ima vremena da sedi ceo dan na forumu a ja nisam od tih
"doslo je vreme kad pametan zacuti,budala progovori a fukara se obogati" neko to rece.Nažalost, to je takvo vreme došlo, kad fukare u vlasti laju a pametan čovek mora da ćuti.
Stavili su sve ljude pred svršen čin - uzmi ili ostavi.
"doslo je vreme kad pametan zacuti,budala progovori a fukara se obogati" neko to rece.