Green
Član
Sto se tice zahteva, popunjava se za svaki parcelni broj, ali ne po gupi ( zitarice, industrijsko bilje...) nego po kulturi (kukuruz, psenica...) tako su meni rekli u trezoru u Somboru.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U utorak u 13 h imam zakazano u trezoru pa će biti pravih informacija,ovo do sad su samo predpotstavke ali su mi napomenuli da će biti tuce papirologijeA sta je bilo sa racunima za seme? Navodno treba tacno predati za svaku kulturu odnosno grupu ( ind. bilje, zitarice) dakle koliko se prijavilo zitarica ili ind. bilja tako se moraju racuni predavati da budu u skladu sa prijavljenim grupama. Informacija nije pouzdana, ako neko zna nesto vise o tome bilo bi dobro iskazati.
Ne znam šta si dobio ali su mi nagovestili u trezoru da ni ministarstvo još nije napravilo formu za buduće formulare.Ja sam danas bio po formulare i svaka se parcela upisuje ali za količinu semena mi nisu ništa rekli
je** lud zbunjenog ,stvarno ne znam videćemo od nedelje ,samo vi uzmite iz trezora šta ste i kako prijavili a posle ćemo lako doskočiti njihovim zahtevima.Maaa dobio formular dele redo i sad sam proverio seme se predaje kao i do sad